Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Ventspils Europe Direct informācijas centru organizē Biznesa rītu

Datums: 
9. Novembris, 2017

BIZNESA RĪTS
“AKTĪVĀ PĀRDOŠANA – PIEDĀVĀJUMA IZSTRĀDES PRINCIPI”
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Ventspils Europe Direct informācijas centru aicina uz kārtējo Biznesa rītu, kurš notiks š.g. 9.novembrī, Ventspils Galvenajā bibliotēkā.
Izvērtējot konkurētspēju tirgū, konkurentus, nākas uzdot jautājumus- kā izskatās pakalpojuma, produkta piedāvājums? Kā to vērtē patērētājs salīdzinājumā ar konkurentiem? Kā vislabāk sagatavot atbilstošai sezonai, atbilstošu piedāvājumu – uz klientiem vērstu? Risinājumi un idejas ir daudzas, bet kā vislabāk to visu pasniegt patērētājam? Atbildes uz šiem jautājumiem palīdzēs rast Londonas Koučinga akadēmijas akreditēta trenere – Dace Briede Zālīte.
Trenere - Dace Briede-Zālīte, Londonas Koučinga akadēmijas akreditācija.
Pēc 17 gadu korporatīvā darba un pārdošanas vadības pieredzes starptautiskos uzņēmumos kļuvusi par Londonas Koučinga akadēmijā akreditētu personīgās izaugsmes treneri un pārdošanas efektivitātes konsultanti.
Dace ir diplomēta Latviešu valodas filoloģe un starptautisko attiecību speciāliste (LU), ieguvusi bakalaura grādu banku zinībās un ekonomikā un maģistra grādu biznesa vadībā Banku Augstskolā. Trīs gadus pilnveidojusi sevi Londonas Koučinga Akadēmijā (The Coaching Academy), kur ar izcilību ieguvusi Personīgās Izaugsmes trenera kvalifikāciju (Personal Performance Development Coach).
Dalība bez maksas!

Kontaktinformācija: 
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_09112017.docx162.23 KB
Reģions filtram: