LIAA Siguldas biznesa inkubatorā atvērta pieteikumu pieņemšana inkubācijas posmam

Datums: 
19. Marts, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Sigulda

LIAA Siguldas biznesa inkubatorā atvērta pieteikumu pieņemšana inkubācijas posmam
Līdz š.g. 19. martam uzņēmumi ar skaidru biznesa modeli, kas nav vecāki par 3 gadiem, var iesniegt pieteikumus inkubācijas atbalstam.
Siguldas biznesa inkubatora pakalpojumi ir pieejami 12 novadu teritorijās - ne tikai Siguldas, bet arī Alojas, Ādažu, Carnikavas, Garkalnes, Inčukalna, Krimuldas, Limbažu, Mālpils, Salacgrīvas, Saulkrastu un Sējas novadu uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem.
Inkubācijas atbalsta ietvaros inkubatora dalībniekiem ir iespēja saņemt ne tikai konsultācijas un apmācības, bet arī 50% līdzfinansējumu biznesa attīstībai nepieciešamo pakalpojumu iegādei, piemēram, grāmatvedībai, telpu nomai, dizainam, mārketingam, tehnoloģiskajām konsultācijām un prototipu izstrādēm, sertificēšanai, laboratoriju izmaksām u.c. Šo pakalpojumu iegādi nodrošina LIAA.
Inkubācijas programmā uzņēmējiem ir iespēja pretendēt arī uz grantu (ar 50% līdzfinansējumu) līdz 10 000 EUR pakalpojumu un līdz 5 000 EUR aprīkojuma iegādes izmaksu segšanai. Pakalpojumu sākotnēji 100% apmērā apmaksā uzņēmējs. Granti aprīkojuma iegādes līdzfinansēšanai pieejami no otrā inkubācijas gada.
Programma pieejama uzņēmumiem, kas nav reģistrēti ilgāk par trim gadiem, un tā ilgst līdz četriem gadiem, kamēr uzņēmums ir sasniedzis inkubācijas mērķus.
Pieteikuma kārtība un veidlapa inkubācijas posmam atrodama šeit: http://ej.uz/inkubacijas_pieteikums
Pieejamas arī individuālas konsultācijas par iestāšanās procedūru, iepriekš piesakoties: sigulda@liaa.gov.lv vai zvanot: 62400903.
LIAA Biznesa inkubatori tiek finansēti ERAF projekta "Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators" ietvaros.
LIAA Siguldas biznesa inkubatora aktivitātēm var sekot līdzi Facebook lapā: https://www.facebook.com/LIAASigulda/
Kontaktinformācija:
Signe Millere
Projektu vadītāja
Siguldas biznesa inkubators
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
62400903
sigulda@liaa.gov.lv
www.liaa.gov.lv

Kontaktinformācija: 
62400903
Reģions filtram: