Liepāja | 14. jūlijs - Jūras svētki 2018

Datums: 
14. Jūlijs, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Promenāde

Jūras svētki jeb Zvejnieku svētki Liepājā tiek svinēti katru gadu otrajā jūlija sestdienā. Jūras svētkos tiek cildināta jūras nozīme Liepājas dzīvē, kā arī godināti jūrnieki un zvejnieki.

Šogad Jūras svētki Liepājā norisināsies 14. jūlijā no pulksten 11.00 līdz 19.00 ar daudzveidīgu un plašu programmu, kur visas dienas garumā būs pieejamas vairākas skatuves un aktivitātes laukumā pie koncertzāles “Lielais dzintars”, Liepājas promenādē, Juliannas pagalmā un pie Muitas mājas.

Jūras svētku ietvaros Liepājas Kultūras pārvalde organizē svētku tirgu. Tirgošanās norisināsies Liepājas promenādē no pulksten 12:00 līdz 19:00. Jūras svētku tirgum aicināti pieteikties Latvijas tirgotāji un amatnieki, kuri piedāvā pašu audzētas un ražotas pārtikas preces, gatavotus mākslas un daiļamatniecības izstrādājumus, kā arī atbilstoši Jūras svētku tēmai rūpnieciski ražotas preces.

Vietējie tirgotāji un amatnieki aicināti pieteikt dalību tirgum līdz 15. jūnijam.

Pietikuma anketa un papildus informācija ir pieejama saitē - https://www.liepaja.lv/jurassvetki/tirdznieciba-svetku-laika/

Sekojiet līdzi Jūras svētku jaunumiem www.liepaja.lv/jurassvetki, kā arī Liepājas Kultūras pārvaldes Facebook kontā @liepajaskultura.

Kontaktinformācija: 
Pieteikšanās līdz 15. jūnijam. Papildu informācija par tirgošanos Jūras svētkos var iegūt, rakstot uz e-pastu: liepajajurassvetki@gmail.com
Reģions filtram: