Liepāja | Sākusies ir pieteikšanās Bigbank Skrien Latvija Liepājas posma (13. aprīlis) tidzniecības vietām mājražotājiem un amatniekiem

Datums: 
13. Aprīlis, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Lielajs Dzintars

Sākusies ir pieteikšanās Bigbank Skrien Latvija Liepājas posma , kas notiks 13. aprīlī, tidzniecības vietām mājražotājiem un amatniekiem.

Bigbank Skrien Latvija ir lielākais skriešanas seriāls Baltijā, kura ietvaros norisinās skrējieni astoņās Latvijas pilsētās - Liepāja, Daugavpils, Rēzekne, Ventspils, Jelgavas, Kuldīgas, Valmieras un Siguldas pilsētā! Dalībnieki skrējienā ir gan profesionāli skrējēji (maratons un 21km distance) , gan tautas klase (5 un 10km distance).
Pasākums arī pulcē lielus un mazus bērnu, jo ir bērnu skrējieni, kā arī mazuļu rāpošanas sacencības, Liepājā tās notiks iekštelpās Lielajā Dzintarā.

Produkcija, ko vēlamies redzēt var būt ļoti dažāda, bet noteikti vēlamies redzēt vietējos labumus, jo daļa skrējiena dalībnieki būs pilsētas viesi ar ģimenēm. Produkcijas ampluā var būt no saldumiem līdz dažādiem suvenīriem.

Liepājā aktīvākais laiks tidzniecībai būs 2019. gada 13. aprīlī no 9:00 (numuru izņemšana) -16:00 (apbalvošanas ceremonijas noslēgums). Tirdzniecības vietās būs pieejams elektrības pieslēgums.

Ja ir vēlme piesaistīt lielāku skaitu klientu aicinām arī veidot aktivitātes pie tirdzniecības zonas.

Pieteikšanās norisināsies līdz 9.04 (vietu skaits ierobežots).

Sīkāka informācija pie Norberta Spriņģa (talr. 28668969, e-pasts norberts@balticevents.lv).

www.bigbankskrienlatvija.lv

Kontaktinformācija: 
Norberta Spriņģa (talr. 28668969, e-pasts norberts@balticevents.lv).
Reģions filtram: