Pierīgas tūrisma starptautiskā izstāde "Balttour 2020"

Datums: 
31. Janvāris, 2020 līdz 2. Februāris, 2020
Reģions: 
Vieta: 
Ķīpsala

No 31. janvāra līdz 2. februārim norisināsies 27. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus “Balttour 2020”, piedāvājot hallē “Apceļo Latviju” iepazīties ar EXIT RĪGA plašajām tūrisma iespējām, kas paveras 50 km rādiusā ap Rīgu. 

Izstādē, kura pulcēs teju trīsdesmit tūkstošus apmeklētāju, būs iespēja iepazīt jaunizveidoto zīmolu EXIT RĪGA. Tā ietvaros tapis kopīgs pasākumu kalendārs visiem iesaistītajiem novadiem un tūrisma karte trīs valodās drukātā un interaktīvā formā. Tāpat arī apmeklētajiem būs iespēja piedalīties erudīcijas spēlē, izmantojot savus viedtālruņus, un tvert Pierīgas sajūtu, par ko būs parūpējušies vietējie uzņēmēji. 

Tūrisma reģiona EXIT RĪGA pirmsākumi meklējami jau 2014. gadā. Lai veidotu vienotu un atpazīstamu tūrisma galamērķi, sākotnēji apvienojās seši Pierīgas novadi, veidojot tūrisma reģionu “Daugavas lejtece”. Savukārt, 2017.gadā biedrība “Pierīgas partnerība” sāka īstenot LEADER sadarbības projektu “Tūrisms kopā”, lai veicinātu kopīga tūrisma piedāvājuma attīstīšanu. Šobrīd šie abi sadarbības modeļi ir apvienojušies, lai tūristiem un atpūtniekiem atklātu tepat blakus galvaspilsētai esošos tūrisma produktus un atpūtas iespējas. Kopīgā sadarbība ir izaugusi līdz 14 novadiem un 6 partnerībām, kas īsteno projektu “Apkārt Rīgai” un kura ietvaros ir radīts zīmols EXIT RĪGA. 

Lai popularizētu jaunizveidoto tūrisma reģionu, līdztekus dalībai izstādē tiks īstenotas  mārketinga aktivitātes un publicitātes pasākumi, iegādāts aprīkojums jaunā zīmola prezentēšanai. Tiks izveidots mobilā Tūrisma informācijas centra pakalpojums, kā arī sadarbības partneri ir uzsākuši darbu pie Pierīgas tūrisma asociācijas dibināšanas. 

Pierīga ir daudzveidīga un interesanta - pārliecinies par to pats, apmeklējot EXIT RĪGA stendu starptautiskajā izstādē-gadatirgū “Balttour” un iepazīstot tūrisma iespējas, kas paveras tepat blakus galvaspilsētai! 

Vairāk informācijas par tūrisma piedāvājumu meklē: www.exitriga.lv

 

Kontaktinformācija: 
tina@pierigaspartneriba.lv Tīna Žmuida, tel. 25763689
Reģions filtram: