Čiekurkalna un tuvējās apkārtnes – Ziemassvētku tirdziņš

Datums: 
20. Decembris, 2014
Vieta: 
Laukumā iepretim Ezerparka Namiem
Nozare: 

Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta Biedrība, sadarbībā ar Ezerparka Namiem rīko vēl nebijušu pasākumu Čiekurkalna un tuvējās apkārtnes iedzīvotājiem – Ziemassvētku tirdziņu.

 Tirdziņš norisināsies sestdien, 20.decembrī no plkst. 10:00 līdz 17:00, Rusova ielā 17, laukumā iepretim Ezerparka Namiem, blakus Rusova, Gaujas un Ungura ielas krustojumam.

 Čiekurkalna Krustceles – šādi nodēvēts tirdziņš, apzīmējot tā atrašanās vietu, turklāt krustceles vēsturiski bieži vien kalpojušas par tirgošanās vietu amatu meistariem.

 Šis nebūs vienkāršs tirdziņš ar vairāk kā 30 mājražotājiem, saimniecībām un amatniekiem no tuvākiem un tālākiem Latvijas novadiem. Šie būs svētki visai ģimenei!

 Būs svētku egle, iespēja iegādāties pašiem savu eglīti un nest mājās, ugunskurs ar lielo pelēko zirņu katlu, no kura siltus zirņus tirdziņa apmeklētājiem pasniegs kāds ļoti zināms pavārs, kurš pats dzīvo Čiekurkalnā. Protams, plašs mājās gatavotu gardumu, rokdarbu un interesantu Latvijā ražotu dāvanu klāsts.

 Čiekurkalna Krustcelēs Jūs sagaidīs iespēja notvert Ziemassvētku sajūtu un sagatavoties svētkiem, turpat pie mājām.

 Īpaši aicinām ģimenes ar bērniem – būs radošās darbnīcas, piparkūku gatavošana, rūķošanās, dziesmas, dejas, dāvanas, vizināšanās suņu pajūga kamanās un citi pārsteigumi!

 Aicinām pieteikties mājražotājus, zemnieku saimniecības, mazos ražotājus, amatniekus un tirgotājus, sūtot ziņu uz majrazotaji@gmail.com!

 Sekojiet informācijai sociālajos tīklos Čiekurkalna Twitter vietnei @Shreienbusha un www.latvijasmajrazotaji.lv

Reģions filtram: