Grobiņa | 2. augusts - informatīva tikšanās lauku saimniecībām un mājražotājiem

Datums: 
2. Augusts, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Biedrības “Liepājas rajona partnerība” konferenču zālē (2.stāvs)
Nozare: 

Semināra prezentācijas ir pieejamas saitē - https://files.fm/u/sxyhn9u7
Uz tikšanos nākošajā reizē!

Ar cieņu,
Aleksejs Kačanovs
Tālr. 27843096
E-pastu: aleksejs.kacanovs@llkc.lv.

===============================

2018. gada 2. augustā plkst. 10:00 biedrības “Liepājas rajona partnerība” telpās (Krasta ielā 12 (2. stāvā), Grobiņā) lauku saimniecības un mazie ražotāji (mājražotāji) tiek aicināti uz informatīvo tikšanos.

Šajā tikšanās reizē pievērsīsim uzmanību:
* SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” plānotajām aktivitātēm un piedāvātām iespējām.
* Likumdošanas aktualitātēm pārtikas realizācijas un pārstrādes jomā - Marita Zabīte, Pārtikas un veterinārā dienesta Dienvidkurzemes pārvaldes pārtikas inspektore.
* Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja aktualitātēm un piedāvātām iespējām - Inta Šoriņa, Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja.
* Biedrības “Liepājas rajona partnerība” finansējuma piesaistes iespējām un citām aktualitātēm.
* Attīstības finanšu institūcijas “Altum” JAUNĀS atbalsta programmas piešķiršanas nosacījumiem mājražotājiem, lauku uzņēmējiem un zivsaimniecības saimnieciskās darbības veicējiem un citām piedāvātām iespējām.
!!! Neatņemam tikšanās daļa ir iepazīšanās un jaunu kontaktu veidošana.
Lūdzu, dodiet ziņu, ja ir kādi aktuāli jautājumi, kuri noteikti būtu jāizrunā tikšanās reizē.
Lūgums iepriekš pieteikties!
Pieteikties un iegūt papildu informāciju var sazinoties pa tālr. 27843096 vai rakstot uz e-pastu: aleksejs.kacanovs@llkc.lv.
Tikšanās notiek sadarbībā ar Pārtikas veterināro dienestu (www.pvd.gov.lv), biedrību “Liepājas rajona partnerība” (http://lrpartneriba.lv/lrp/), Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroju (http://liepaja.travel/lv), AS "Attīstības finanšu institūcija Altum" (www.altum.lv)
SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” (www.llkc.lv; www.laukutikls.lv) Liepājas nodaļas īstenotās aktivitātes “Vietējo lauksaimniecības produkcijas ražotāju un mājražotāju atbalsta programma” ietvaros ar Latvijas Republikas Zemkopības ministrijas un Lauku atbalsta dienesta atbalstu.

Noderīga informācija:
* Būs pieejams papildu finansiālais atbalsts attīstībai mazajām lauku saimniecībām, uzņēmumiem un zivsaimniecībām - www.zm.gov.lv/presei/bus-pieejams-papildu-finansialais-atbalsts-attistib...

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: