Bezmaksas informatīvais seminārs jauniešiem par uzņēmējdarbības būtību un inovācijas atbalsta iespējām

Datums: 
25. Septembris, 2014
Reģions: 
Vieta: 
Dobeles Jaunatnes iniciatīvu un veselības centrs

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar SIA „Ķemers Business and Law Company" organizē bezmaksas semināru vidējās (10.-12.klase) izglītības iestāžu izglītojamiem, kā attīstīt un īstenot savas radošās biznesa idejas, par inovatīvas uzņēmējdarbības uzsākšanu pēc izglītības iegūšanas, papildināt skolā gūtās zināšanas un attīstīt prasmes, kas nepieciešamas attīstot biznesu un pielietot savas teorētiskās zināšanas ekonomikā.

Semināru vadīs uzņēmēja un pasniedzēja Marta Banceviča, kura stāstīs, kā vislabāk attīstīt un īstenot savas radošās biznesa idejas, palīdzēs rosināt interesi par inovatīvas uzņēmējdarbības uzsākšanu, dalīsies pieredzē un viedoklī, stāstīs par jaunu produktu virzīšanu tirgū un konkurētspējas veicināšanu, palīdzēs attīstīt prezentēšanas prasmes, stāstīs par inovācijas atbalsta iespējām (Biznesa inkubatori, Eiropas Biznesa atbalsta tīkls u.c.), un citi temati, kas saistīti ar semināra dalībnieku prasmju pilnveidošanu.

Marta Banceviča - LU doktorante, specializējusies biznesa plānu, projektu, apmācību programmu izstrādē, biznesa stratēģiskās attīstības konsultante. Darbojas vairākās sabiedriskās organizācijās. Dažādos studiju posmos apguvusi vairākas valodas. Martas Bancevičas kā pasniedzējas pieredze saistīta ar tēmām: „Aktualitātes inovāciju un zinātnes jomā" „Starptautiskās sadarbības iespējas zinātnē", „Stratēģiskā plānošana, vadīšana un tās nozīme organizācijās".
Pētnieciskās intereses saistītas ar starppaudžu solidaritāti Latvijā, uz pierādījumiem balstītas rīcībpolitikas nozīmi pārvaldībā.

Seminārs skolēniem notiek LIAA realizētās "Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai" ietvaros, un to līdzfinansē Eiropas Savienības Struktuālie fondi.

Vairāk informācijas par semināru var saņemt sazinoties ar Elīnu Gusāri, tel: 28686372

www.dobele.lv