Iespēja iegūt finansējumu biznesa uzsākšanai Gulbenes novadā

Datums: 
7. Maijs, 2015 līdz 30. Jūnijs, 2015
Reģions: 
Vieta: 
Gulbenes novada dome

Lai veicinātu jaunu uzņēmumu veidošanos Gulbenes novadā, motivējot iedzīvotājus sava biznesa uzsākšanai, Gulbenes novada dome sadarbībā ar Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru un SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra” Gulbenes nodaļu izsludina projektu konkursu “Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai”.
Veiksmīgāko biznesa ideju autori iegūs tiesības noslēgt līgumu ar pašvaldību par finansējuma (maksimālais atbalsts - 2850 eiro) saņemšanu komercdarbības uzsākšanai Gulbenes novadā.
Konkursa pieteikumi jāiesniedz Gulbenes novada domē, Ābeļu ielā 2, Gulbenē, 206.kabinetā, līdz 2015.gada 30.jūnijam plkst. 15:00. Potenciāli labāko projektu autori tiks aicināti klātienē sniegt biznesa idejas un plāna prezentāciju un atbildēt uz konkursa komisijas uzdotajiem jautājumiem.
Aicinām iepazīties ar papildus informāciju un visiem konkursa nosacījumiem nolikumā. Kontaktpersona ar konkursu saistītos jautājumos ir Gulbenes novada domes Izglītības, kultūras un sporta nodaļas jaunatnes lietu speciāliste Ilze Vanaga, telefons 26671943, e-pasts: ilze.vanaga@gulbene.lv.

Reģions filtram: