Pieredzes apmaiņas brauciens

Datums: 
11. Augusts, 2015
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Daugavpils birojs

LLKC Daugavpils nodaļa 11.augustā organizēja pieredzes apmaiņas braucienu lauku tūrisma uzņēmējiem, zemniekiem, konsultantiem, mājražotājiem un jauniešiem uz vairākām saimniecībām Sēlijas pusē Aknīstes novadā, lai iepazītu dažādus saimniekošanas veidus un gūtu idejas savas uzņēmējdarbības attīstīšanai vai uzsākšanai.
Brauciena dalībnieki apmeklēja Aknīstes novada Asares pagasta zemnieku saimniecību „Āmuri’’ ,bioloģisko saimniecību ’’Liepas’ ’,guļbūvju ražošanu un iekopto augļu un aveņu dārzu. Bija iespēja baudīt ekoloģiski tīras tējas, pusdienas un nodegustēt no vietējām izejvielām ražotu vīnu. Brauciena laikā Aknīstes novada LAK Irēna Butkus pastāstīja par Aknīstes novada attīstību ,par nozarēm lauksaimniecībā. Paldies Irēnai par ļoti interesantiem un izsmeļošiem stāstiem par Aknīstes novada vēsturi un attīstību, par laipno uzņemšanu un veltīto laiku.
Pieredzes apmaiņas brauciena mērķis bija: lauku uzņēmēju, konsultantu un jauniešu iepazīstināšana ar uzņēmējdarbības dažādošanu lauku saimniecībās, lauksaimnieciskās un nelauksaimnieciskās produkcijas pārstrādi, sekmējot produkcijas dažādošanu saimniecību konkurētspējas palielināšanai.

Kontaktinformācija: 
Marija Rēķe tel.29394131 e-pasts: marija.reke@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
11.08-atskaite.docx23.89 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: