Mājražotāji un amatnieki aicināti pieteikties dalībai Kokmuižas svētku tirdziņā

Datums: 
12. Septembris, 2015
Reģions: 
Vieta: 
Kocēnu kultūras nams

12. septembrī, kad Kocēnos pirmo reizi norisināsies vērienīgie Kokmuižas svētki, pasākuma ietvaros no plkst. 12.00 notiks arī muižas tirgus, kurā piedalīties aicināti amatnieki, mājražotāji un zemnieki. Dalībai tirdziņā interesenti laipni aicināti pieteikties līdz 7. septembrim, zvanot pa tālruni 26328943 (Inese Bērziņa).

Tirdziņā atļauts tirgoties juridiskām un fiziskām personām, kuras realizē pašu godprātīgi audzētu un pārstrādātu lauksaimniecības produkciju, pašu gatavotus amatniecības izstrādājumus, kas cieši saistītas ar vietējo pārtiku vai vietējām tradīcijām, un/vai pārstrādātus zvejas produktus nelielos apjomos. Priekšroka tiek dota personām, kuras nodarbojas ar bioloģisko lauksaimniecību, kuru produkcija atbilst Slow Food prasībām – produkti ir dabiski, proti, iegūti, pielietojot tradicionālus ražošanas veidus, kas ciena vidi, kuru produkcija dažādo tirdziņa piedāvājumu un padara to daudzveidīgāku, interesantāku un ir atbilstoša svētku pasākuma būtībai.

Piedalīties aicināti arī amatu meistari – individuālie latviešu tradicionālās un mūsdienu lietišķās mākslas dekoratīvo un ikdienā lietojamo priekšmetu izgatavotāji.

Kontaktinformācija: 
Inese Bērziņa 26328943
Reģions filtram: