Pāvilostas novada uzņēmēju diena

Datums: 
19. Februāris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Pāvilostas pilsētas kultūras nams

19. februārī Pāvilostas pilsētas kultūras namā visi interesenti aicināti uz Pāvilostas novada uzņēmēju dienu.

No pulksten 12 Pāvilostas pilsētas kultūras nama lielajā zālē notiks Lauku atbalsta dienesta seminārs par nozares jaunumiem un tiks aplūkotas “Leader” projektu aktualitātes. Attīstības finanšu institūcija “Altum” piedāvās prezentāciju par aizdevumiem mazo un vidējo komersantu, mikrouzņēmumu un lauksaimniecības kooperatīvu attīstībai.

Pulksten 13 mazajā zālē durvis vērs izstāde - tirgus “Ražots Pāvilostas novadā”, kuram savu dalību apstiprinājuši – novada mājražotāji, lauksaimnieki, netradicionālās uzņēmējdarbības piekritēji, amatnieki, rokdarbnieki, izdevēji, tūrisma uzņēmēji un citi.
Novada dienas laikā izstādes – tirgus apmeklētājiem būs iespēja iepazīt gan Pāvilostas novada uzņēmumus, gan pakalpojumu sniedzējus un tirgotājus, piedalīties degustācijās, iegādāties saimniecībā noderīgas lietas, kā arī dāvanas.
Izstāde - tirgus veidota, ar mērķi dodot iespēju uzņēmējiem, mājražotājiem un amatniekiem iepazīstināt plašāku sabiedrību ar savu produkciju un pakalpojumiem, veicināt atpazīstamību, stiprināt gan savstarpējo sadarbību, gan arī veidot jaunus kontaktus ar potenciālajiem klientiem.

Vakarpusē pasākuma „Pāvilostas novada uzņēmēju diena” ietvaros Pāvilostas novada pašvaldība sveiks 2015. gada veiksmīgākos Pāvilostas novada uzņēmējus šādās nominācijās:
• Lielākais novada maksātājs 2015,
• Veiksmīga saimniekošana laukos 2015,
• Netradicionālais uzņēmējdarbības veids 2015,
• Ilggadēja saimniekošana laukos 2015,
• Veiksmīgs mājražotājs 2015,
• Veiksmīgs jaunais uzņēmējs 2015,
• Vēsturiskā mantojuma saglabātājs 2015,
• Ekoloģiskās produkcijas ražotājs 2015,
• Stipra ģimene uzņēmējdarbībā 2015.

Informatīvais seminārs un izstāde-tirgus ir bezmaksas, savukārt ballē ieeja ir ar ielūgumiem, ko pašvaldība izsūtījusi novada uzņēmējiem.
---------------------

Pāvilostas novads kā nepulēts dzintara gabals guļ Baltijas jūras rietumu krastā. Tā nokrāsās atspīd gan jūras sāļums, gan saules mirdzums un vēju šalkas.

Laipni lūdzam Pāvilostas novadā!

www.pavilosta.lv

Kontaktinformācija: 
www.pavilosta.lv
Reģions filtram: