Radošo industriju konference “Subject: Creativity” Liepājā

Datums: 
19. Februāris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Koncertzāle “Lielais dzintars”

2016. gada 19. februārī Liepājā, koncertzālē “Lielais Dzintars” notiks otrā radošo industriju konference “Subject: Creativity”.

Konferencē piedalīsies 20 izcili lektori ar savas pieredzes stāstiem, idejām un piemēriem par to, kā viņi spējuši pretoties visiem “tā neviens nekad nav darījis, tas nestrādās”.
Konferencē piedalīsies Latvijas eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga, pianists Vestards Šimkus, šefpavārs Māris Jansons, uzņēmēji Lotte Tisenkopfa-Iltnere (Madara Cosmetics), Uldis Pīlēns (UPB holding) un Toms Ērenpreiss (Ērenpreiss Original), Carlos Frade (VEF Rīga galvenais treneris), kā arī pasaulē atzīti lektori - neirozinātnes doktore Parisa Zarnegar (Zviedrija), kopienu organizācijas “Locality” aizsācējs Tony Armstrong (Lielbritānija), DJ un klasiskās mūzikas dumpinieks Brendan Jan Walsh (Nīderlande) u.c.

Konferences saturs sadalīts četrās savstarpēji saistītās tēmās – identitāte, vieta, robeža un cilvēks, kur tiks meklētas atbildes, kā pārkāpt robežu no domāšanas uz darīšanu, kā labas idejas pārvērst komerciāli veiksmīgos produktos, kā pieņemtie lēmumi iespaido mūsu identitāti, kā arī par to, kā sasniegt cilvēku informācijas pārbagātajā informācijas laikmetā. Šāds konferences saturs un formāts ir unikāls, kas saistīts ar radošajām industrijām - arhitektūra, dizains, mūzika, izdevējdarbība, televīzija, radio un interaktīvie mediji, reklāma, datorspēles, kultūras mantojums, izklaide u.c.

Konferenci organizē komunikācijas aģentūra "Addiction".

Pasākuma plašāks apraksts, programma un reģistrācijas veidlapa ir pieejama mājas lapā - www.subjectcreativity.lv.

Kontaktinformācija: 
www.subjectcreativity.lv
Reģions filtram: