Liepājā - Biznesa rītā par valdes locekļu personisko atbildību

Datums: 
11. Marts, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Restorāna Upe konferenču zāle

Kurzemes Biznesa inkubators š.g. 11. martā Liepājā ielūdz uz Biznesa rītu par valdes locekļu personisko atbildību. Pasākums norisināsies Liepājā, restorāna Upe, konferenču zālē "Amber Hall", Lielajā ielā 11. Aicinam pieteikties savlaicīgi, jo dalībnieku skaits šoreiz ir ierobežots.

Biznesa rītā piedalīsies Uzņēmumu reģistra juridiskās nodaļas vadītāja Indra Aužele, kura pasākuma apmeklētājiem pastāstīs par biežāk pieļautajām kļūdām reģistrējot uzņēmumu, par valdes locekļu atbildību pret valsti un uzņēmumu, kā arī to kādām saistībām piekrīt persona, kas piekritusi kļūt par valdes locekli citas personas dibinātas komercsabiedrības valdē.

Biznesa rīta turpinājumā savā pieredzē dalīsies viens no Kurzemes reģiona veiksmīgākajiem jaunajiem uzņēmējiem - ''NPK Expert'', ''NPK Terminālis'', ''Blue Shock Race'', ''Ego Club'' un vairāku citu uzņēmumu valžu loceklis Ģirts Cēlājs, kura vadītie uzņēmumi aizvadītajos gados saņēmuši dažādus apbalvojumus.

Tā piemēram ''NPK Expert'', kurš nodarbojas ar komplekso minerālmēslu ražošanu eksportējot vairāk nekā 90% no saražotās produkcijas, 2014. gadā iekļuvis Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotā konkursa ''Eksporta un inovācijas balva'' kategorijas ''Eksportspējīgākais komersants'' mazo komercsabiedrību grupas finālā, savukārt uzņēmums ''Blue Shock Race'', kuru uzņēmējs pārstāv kā valdes loceklis LIAA rīkotajā konkursā 2015. gadā ''Eksporta un inovāciju balvas'' kategorijas ''Inovatīvākais produkts'' finālā ieguvis godalgoto trešo vietu.

Savukārt pasākumu noslēgs uzņēmējs, vienas no vecākajām stividorkompānijām LSEZ SIA "Mols L" valdes priekšsēdētājs Jānis Zvirbulis. Uzņēmējam kļūstot par LSEZ SIA "Mols L" vadītāju gada laikā izdevies strauji veicināt uzņēmuma apgrozījumu, 2015. gada apgrozījumam attiecībā pret 2014. gadā iespēto pieaugot pat par 450%, tādējādi kļūstot par straujāk augošo Liepājas ostas stividorkompāniju.

Uzņēmēji Biznesa rīta apmeklētājiem pastāstīs par savām gaitām uzņēmējdarbībā, ar ko jārēķinās uzņēmējām, kurš iesaistās vairāku uzņēmumu valdēs, kāda ir tā ikdiena, atbildība un pienākumi.

Biznesa rīta noslēgumā, pasākuma apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt uzņēmumu LSEZ SIA "Mols L", iepazīties ar tā darbību un nākotnes attīstības plāniem.

Dalībniekiem, kas vēlas apmeklēt uzņēmumu LSEZ SIA "Mols L" lūgums līdzi paņemt personas apliecinošu dokumentu ieejai Liepājas ostas teritorijā.

Pasākuma programma:
09:45 - 10:00 Rīta kafija un reģistrēšanās
10:00 - 10:10 Pasākuma atklāšana
10:10 - 10:50 Valdes locekļu atbildība. Indra Aužele, Uzņēmumu reģistra juridiskās nodaļas vadītaja.
10:50 - 11:30 Mana pieredze valdes locekļa amatā. Ģirts Cēlājs, uzņēmējs, SIA ''NPK Expert'' valdes priekšsēdētājs.
11:30 - 12:10 Mana pieredze valdes locekļa amatā. Jānis Zvirbulis, uzņēmējs, LSEZ SIA "Mols L'" valdes priekšsēdētājs

Dalība seminārā: bezmaksas!
Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 10. martam, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv.
Dalībnieku skaits ierobežots!

Biznesa rīti Liepājā tiek organizēti vienreiz mēnesī par uzņēmējiem aktuālām tēmām. Nākamais biznesa rīts paredzēts decembrī. Šo Biznesa rītu organizē Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar SEB banku, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru un Liepājas pilsētas domi.

Kontaktinformācija: 
info@kbi.lv
Reģions filtram: