Liepājā stāstīs par mediju uzmanības piesaistīšanu

Datums: 
29. Marts, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Kurzemes Biznesa inkubatora 276. kabinetā

Š.g. 29. martā, Kurzemes Biznesa inkubators jauno ideju autoru atbalsta programmas Pirmsinkubators ietvaros rīko neformālu tikšanos biznesa uzsācējiem Kafija ar ekspertu par to, kā piesaistīt mediju uzmanību jauna biznesa uzsākšanas sākuma posmā.

Kafija ar ekspertu notiks - 29. martā, plkst. 15:00, Kurzemes Biznesa inkubatora telpās, Pļavu ielā 17, 276. kabinetā.

Liepājā pirmajā Kafijā ar ekspertu interesenti aicināti iepazīties ar par sevi lielu mediju interesi izrasījušā projekta Ovi Watch pārstāvi Dāvi Paipu, kurš interesentiem pastāstīs par to, kā trīs jauniešu dibinātais koka rokaspulksteņu ražošanas uzņēmums izmantojot medijus un sociālos tīklus īsā laika posmā pūļa finansēšanas kampaņā Indiegogo savācis gandrīz piecu tūkstošu Eiro atbalstu.

Tā pat pasākumā viesosies Rietumu radio balss un ātruma festivāla – rallijs “Kurzeme” sabiedrisko attiecību vadītājs Dzintars Hmieļevskis, kurš interesentiem pastāstīs par to, kā tas ir – atrasties abās frontes pusēs, būt par jaunajiem uzņēmējiem informējoša medija žurnālistam un to kā panākta ātruma festivāla - rallijs "Kurzeme” kļūšana par starptautiska līmeņa motosporta zīmolu.

Dalība seminārā: bezmaksas!
Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 28. martam, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv.
Dalībnieku skaits ierobežots!

Papildus informācija ir pieejama saitē - www.kbi.lv.

Kontaktinformācija: 
info@kbi.lv
Reģions filtram: