Liepājā: seminārs „ Fizikālie darba vides riska faktori”

Datums: 
26. Aprīlis, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas pilsētas Domes Lielā zālē

Otrdien, 26.aprīlī plkst. 11:00, Liepājas pilsētas Domes Lielā zālē ( Rožu ielā 6) Europe Direct informācijas centrs Liepājā sadarbībā ar LTRK Dienvidkurzemes nodaļu piedāvā bezmaksas semināru „ Fizikālie darba vides riska faktori”.

Seminārā runās par svarīgākajām problēmām darba vidē, riska novērtējumu, risinājumiem un labo praksi, saskaroties ar darba vides fizikālajiem riska faktoriem, t.i., troksni, vibrāciju, apgaismojumu u.c.
Semināra programmā ir ietvertas tēmas par darba vides fizikālo riska faktoru ietekmes aktualitāti Latvijā, un to radītām veselības sekām, likumdošanu, fizikālo darba vides riska faktoru radītā riska novērtēšanas principiem un nozīmīgākām problēmas, kā arī apkopota praktiskā pieredze un ieteikumi kā šos riska faktorus mazināt.

Semināru vadīs - Žanna Martinsone, Dr. med. (Medicīnas doktore), Sabiedrības veselības speciāliste, Rīgas Stradiņa universitātes aģentūras “Darba drošības un vides veselības institūts” Higiēnas un arodslimību laboratorijas vadošā pētniece, kā arī Aroda un vides medicīnas katedras docente.

Lūgums iepriekš pieteikties līdz 21. aprīlim pa tālr. 63429019 vai e-pastu: kristine.zabe@chamber.lv

Kontaktinformācija: 
Lūgums iepriekš pieteikties pa tālr. 63429019 vai e-pastu: kristine.zabe@chamber.lv
Reģions filtram: