Liepājā: Kafijā ar ekspertu par preču un pakalpojumu tirdzniecību internetā

Datums: 
27. Aprīlis, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Kurzemes Biznesa inkubatora telpas (276. kabinets)

Š.g. 27. aprīlī, Kurzemes Biznesa inkubators jauno ideju autoru atbalsta programmas Pirmsinkubators ietvaros rīko neformālu tikšanos biznesa uzsācējiem Kafija ar ekspertu par produktu un pakalpojumu tirdzniecību internetā.

Aprīļa tikšanās reizē viesosies divi Liepājas jaunie uzņēmēji, kas īsā laikā spējuši iekarot savu vietu tirgū pateicoties aktīvam pārdošanas darbam virtuālajā vidē.

Pasākumu atklās Lāsma Jansone, kuras uzņēmums LJDigi nodarbojas ar izšūšanas pakalpojumu sniegšanu apģērbu ražotājiem gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

Jaunā uzņēmēja, kuras klientu lokā ir arī Latvijas Nacionālie bruņotie spēki, klātesošajiem pastāstīs par LJDigi produkcijas realizāciju interneta vidē, tajā skaitā pasaulē populārākajā mazo ražotāju tirdzniecības vietnē Etsy.com.

Savukārt par tirdzniecības internetā tehnisko pusi savās zināšanās dalīsies Escape Room Karosta vadītājs Edgars Šmiukšis.

Pasaulē lielu popularitāri ieguvušo izlaušanās spēļu ieviesējs Liepājā pastāstīs par tehniskajām niansēm ar kurām jāsaskarās pieņemot lēmumu sava produkta vai pakalpojuma noietu veicināt internetā. Pasākumu aicināts apmeklēt ikviens, kurš vēlas uzzināt par piemērotākajām online maksājumu sistēmām, to darbības principu un to izmantošanas banku komisijas maksām.

Kafijā ar ekspertu, kurā reizi mēnesī neformālā gaisotnē tiek runāts par būtiskiem uzņēmējdarbības pamata elementiem aicināts piedalīties ikviens, kurš savu nākotni vēlas saistīt ar uzņēmējdarbību.

Kafija ar ekspertu notiks 27. aprīlī, plkst. 15:00, Kurzemes Biznesa inkubatora telpās Pļavu ielā 17, 276. kabinetā.

Programma:
14:45 - 15:00 Reģistrēšanās, kafija un uzkodas
15:00 - 15:15 Pasākuma atklāšana
15:15 - 16:00 LJDigi produkcijas tirdzniecība internetā (LJDigi vadītāja Lāsma Jansone)
16:00 - 16:40 Tirdzniecības internetā tehniskā puse (Escape Room Karosta vadītājs Edgars Šmiukšis)
16:40 - 17:00 Jautājumi un atbildes

Dalība seminārā: bezmaksas!

Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 26. aprīlim, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv.

Dalībnieku skaits ierobežots!

www.kbi.lv

Kontaktinformācija: 
Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 26. aprīlim, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv. Dalībnieku skaits ierobežots!
Reģions filtram: