Liepāja: Tirgotāji tiek aicināti pieteikt dalību Zaļajam tirdziņam Kungu ielas radošā kvartāla Zemeņu festivālā

Datums: 
2. Jūlijs, 2016
Reģions: 
Vieta: 
KUNGU IELAS RADOŠAIS KVARTĀLS (ieeja no Bāriņu ielas puses)

Zemeņu audzētāji, zemnieku saimniecības, mājražotāji, amatnieki un citi tirgotāji līdz 27. jūnijam tiek aicināti pieteikt dalību Zemeņu festivālam, kas norisināsies Kungu ielas radošajā kvartālā (Liepājā, Kungu ielā 24).

Īpaši tiek aicināti tirgotāji, kuru sortimentā ir gan svaigas zemenes, gan arī dažādi citi gardumi, kas pagatavoti no zemenēm.

Kungu ielas radošā kvartāla Zaļais tirdziņš notiks 2. jūlijā no plkst. 10.00 līdz 15.00.

Līdz ar tirdziņu, kurā ikviens varēs iegādāties dažādus no zemenēm pagatavotus produktus, amatnieku izstrādājumus un, protams, zemenes, uz dzīvā pavarda gatavosies arī saimnieces Dzintras Betleres zemeņu ķīselis, kuru nobaudīt varēs ikviens apmeklētājs. Par festivāla noskaņojumu un jestriem deju soļiem parūpēsies danču grupa “Trejdeviņi” no Rīgas, kuri ar lieliem skatītāju aplausiem Kungu kvartālā viesojās arī pagājušajā gadā.

Pirmo reizi Kungu ielas kvartālā tiks organizēts arī kūku konkurss, kuram aicināti pieteikties gan saimnieki, gan saimnieces, kuri ir gatavi sacensties savā konditorejas mākslā. Konkursa uzvarētājam būs sarūpētas arī vērtīgas balvas.

Visas dienas garumā darbosies arī bērnu radošā darbnīca, kurā mazie svētku apmeklētāji varēs izlocīt savus pirkstiņus, spēlējoties ar dažādām krāsu niansēm. Būs arī amatu prasmju darbnīca pieaugušajiem, kurā varēs iegūt noderīgas iemaņas ikdienai.

Visi interesenti, kas vēlas piedalīties Zaļajā tirdziņā un Kūku konkursā, aicināti pieteikt savu dalību līdz 27. jūnijam, sazinoties ar Kungu ielas radošā kvartāla kontaktpersonu Madaru Pūķi (t. 63421670, mob. t. 26371671, e pasts madara.puke@inbox.lv).

Nāc, piedalies un aicini piedalīties citus!

Pasākumu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un Kurzemes plānošanas reģions, Liepājas Kultūras pārvalde un Liepājas pilsētas dome.

www.kungukvartals.lv

Kontaktinformācija: 
Madara Pūķe (t. 63421670, mob.t. 26371671, e-pasts: madara.puke@inbox.lv)
Reģions filtram: