Šlokenbekas muižas svētki

Datums: 
20. Augusts, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Milzkalne

JAU PAVISAM DRĪZ - 20.AUGUSTĀ ŠLOKENBEKAS MUIŽAS SVĒTKI!!!
Aicinām visus, gan lielus gan mazus svinēt svētkus kopā ar mums!

Pašā vasaras pilnbriedā muižas ļaudis aicina visus ciemos baudīt svētkus. Jau trešo gadu muižas svētkos kuplā skaitā piedalās Stirnubuks.lv taku skrējēji.
Visas dienas garumā darbosies amatnieku tirdziņš, dažādas radošās darbnīcas un citas aktivitātes.
Uz svētkiem ieradīsies arī daži pasaku tēli, kas aktīvi darbosies kopā ar mazajiem apmeklētājiem. Pasākumā uzstāsies bērnu vokālais ansamblis “Bimini”. Muižas pagalmu iedzīvinās Cirka izrāde, kurā uzstāsies truši, baloži, sunītis, bet visiem smaidus uzburs labā Feja un jautrais Klauns.
Pašā dienas viducī muižas pagalmu pamatīgi ierībinās bungu un dūdu mūzikas grupa “AUĻI”. Grupas spēlētajos ritmos kājas kustēs ne tikai Lutausim, bet arī visiem klātesošajiem. Svētku noslēgumā 17:30 kā saldais ēdiens visiem svētku dalībniekiem būs grupas “DZELZS VILKS” jaunā albuma “Perfekta rītdiena” koncerts.
Nāciet ciemos, baudīsim svētkus kopā! Kas būs bijuši un visu redzējuši, zinās, kāda ir perfekta rītdiena pēc lieliskas atpūtas!
Ieejas maksa uz pasākumu visas dienas garumā:
Pieaugušajiem 5 Eur, bērniem no 7 g.v.- 12 g.v. - 2,00 EUR, bērniem līdz 7 g.v. un Stirnubuks.lv taku skrējējiem ieeja pasākumā bezmaksas.
Biļetes var iegādāties Šlokenbekas muižā vai www.bilesuparadize.lv

Kontaktinformācija: 
tālr. 26226559
Reģions filtram: