Tukumā informatīvā diena "Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai"

Datums: 
13. Septembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Tukuma konsultāciju birojs

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Tukuma nodaļa aicina jauniešus iesaistīties Valsts Lauku tīkla pasākumā „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai.”

Pasākuma mērķis ir atbalstīt gados jaunu (līdz 40 gadiem) cilvēku uzņēmējdarbības uzsākšanu lauku teritorijās.

Tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 18 līdz 40 gadiem, neatkarīgi no izglītības un darba pieredzes, kuri vēlas mācīties un uzsākt vai attīstīt savu ideju laukos. Galvenais ir laba ideja! Jaunieši tiks apmācīti apzināt ideju, analizēt to, izstrādāt biznesa plānu.

Pasākums tiks iedalīts vairākos posmos: informatīvā diena, 5 mācību dienas, individuālā sadarbība un konkurss „Laukiem būt”. Mācības noslēdzot, katram jaunietim būs jāizstrādā biznesa plāns un tas jāprezentē, kura rezultātā dalībnieks saņems sertifikātu par programmas apgūšanu, kas dos iespēju piedalīties biznesa plānu konkursā un cīnīties par naudas balvu savas biznesa idejas realizācijai!

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Aicinām jauniešus uz Informatīvo dienu, kas notiks 2016. gada 13. septembrī plkst. 10.00, Tukuma konsultāciju birojā, Ed. Veidenbauma ielā 9, Tukumā, Tukuma nov.

Mācības jauniešiem notiks 15., 16., 20., 22., 23.09.2016.

Vairāk informācijas - pie SIA “LLKC” Tukuma konsultāciju biroja uzņēmējdarbības konsultantes Gintas Vēveres, t. 29185517

Kontaktinformācija: 
T. 29185517 - Ginta Vēvere, Tukuma konsultāciju biroja uzņēmējdarbības konsultante, t. 28381255 - Sarma Rotberga, Tukuma novada lauku attīstības konsultante
Pielikums: 
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: