Aicina pieteikties BALTU VIENĪBAS DIENAS amatnieku tirgum Liepājā

Datums: 
24. Septembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Promenāde

Liepājas Kultūras pārvalde, pieminot 1236. gada 22.septembra vēsturiskos notikumus, baltu tautām – lietuviešiem un zemgaļiem Saules kaujā sakaujot Zobenbrāļu ordeni, šī gada 24.septembrī Liepājā organizē Baltu vienības dienu. Sadarbībā ar Liepājas Tautas mākslas un kultūras centru Baltu vienības dienas ietvaros tiks organizēts arī amatnieku tirgus, kuram tirgotāji aicināti pieteikties līdz 5.septembrim.

Pieteikuma anketa, tirgus noteikumi un cita papildus informācija ir pieejama Liepājas Kultūras pārvaldes mājas lapā - http://liepajaskultura.lv/lv/baltu-vienibas-diena/aicina-pieteikties-bal...

Baltu vienības dienas kultūras programma piedāvās baudīt pašmāju kolektīvu uzstāšanos, kā arī vairāku Lietuvas muzikālo apvienību sniegumu. Pirmo reizi Liepājā uzstāsies jaundibinātais Latvijas Diplomātiskais koris kopā ar Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra jaukto kori "Intis". Apmeklētājus priecēs postfolklora grupa"Zari", Palangas pūtēju orķestris, kā arī Lietuvas tradicionālās instrumentālās mūzikas kapela "Senoliai".

Baltuvienības dienu Liepājā organizē Liepājas Kultūras pārvalde sadarbībā ar Lietuvas Republikas vēstniecību Latvijā, Latvijas Kultūras ministriju, Latvijas Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministriju, Kurzemes humanitārās pētniecības institūtu, Liepājas Tautas mākslas un kultūras centru, "Liepājas Bērnu un jaunatnes centrs" struktūrvienību “Jauniešu māja”, radošās pilnveides studiju “Mākslas Pasāža RADI” un Liepājas Universitāti.

Kontaktinformācija: 
liepajaskultura.lv
Reģions filtram: