Priekulē notiks bezmaksas seminārs par aktualitātēm uzņēmumu un lauku saimniecību attīstībai

Datums: 
9. Novembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Priekules kultūras nams

2016. gada 9. novembrī (trešdien) plkst. 10:00 Priekules kultūras namā (Peldu iela 1, Priekule) Priekules novada pašvaldība un SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas nodaļa rīkoto bezmaksas informatīvo semināru par aktualitātēm un finansējuma piesaistes iespējām uzņēmējiem un lauksaimniekiem.

Uz semināru tiek aicināti uzņēmēji un lauksaimnieki informācijas iegūšanai par finansējuma piesaistes iespējām sava uzņēmuma vai lauku saimniecības attīstībai. Tiek aicināti arī pašvaldību un nevalstisko organizāciju pārstāvji, kas ikdienā strādā ar vietējās uzņēmējdarbības attīstību.

Pasākuma programma:
• SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” (LLKC) piedāvātās iespējas un aktualitātes (Aleksejs Kačanovs, LLKC Liepājas biroja uzņēmējdarbības konsultants).
• LEADER projektu aktualitātes Liepājas rajona partnerības teritorijā (Inita Ate, biedrības “Liepājas rajona partnerība” pārstāve).
• Finanšu institūcija ALTUM – par valsts atbalsta programmām uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai (Ira Jākobsone, ALTUM Liepājas reģionālā centra vadītāja).
• Aktualitātes Eiropas Savienības fondu piedāvājumā uzņēmējiem (Baiba Kūma, Kurzemes plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības atbalsta centra vadītāja).
• Iespējas lauku uzņēmējiem un saimniecībām iesaistīties Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) projektos un saņemt finansiālu atbalstu (Linda Segliņa, NVA Liepājas filiāles Nodarbinātības organizatore).

Papildus informācija pie Irinas Ginteres (LLKC Priekules novada Lauku attīstības konsultantes) pa tālr. 28310484 vai rakstot uz e-pastu: irina.gintere@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Irina Gintere (tālr. 28310484, e-pasts: irina.gintere@llkc.lv)
Reģions filtram: