Grobiņā notiks informatīvais seminārs par lauku uzņēmējiem aktuāliem jautājumiem

Datums: 
29. Novembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Grobiņas kultūras nams Robežnieki

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” ar Grobiņas novada pašvaldības atbalstu piedāvā bezmaksas informatīvo semināru par lauku uzņēmējiem aktuāliem jautājumiem, kas notiks
2016. gada 29. novembrī (otrdien) plkst. 10:00
Grobiņas kultūras namā "Robežnieki" (Liepu iela 1a, Robežnieki, Grobiņas pagasts, Grobiņas novads).
Reģistrēšanās sākot no plkst. 9:30.

Semināra ietvaros:
Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) Dienvidkurzemes pārvaldes veterinārā inspektore Aivita Vītoliņa sniegs informāciju par aktualitātēm saistībā ar Āfrikas cūku mēri, biodrošības ievērošanu cūku novietnēs, suņu čipošanu un reģistrāciju, obligātajiem ikgadējiem lauksaimniecības dzīvnieku izmeklējumiem uz infekcijas slimībām. Pārtikas inspektore Ruta Grantiņa pastāstīs par pārtikas jomas aktualitātēm, uzņēmumu reģistrāciju PVD un mājražošanu.
Valsts augu aizsardzības dienesta Kurzemes reģionālā nodaļas vadītāja Olita Vigule pastāstīs par aktuālo saistībā ar augu aizsardzības līdzekļu lietošanu un gaidāmām izmaiņām likumdošanā.
Valsts darba inspekcijas (VDI) vecākais inspektors Jānis Kudums un inspektore Iveta Kalvāne pastāstīs par vispārējām prasībām darba aizsardzībā lauksaimniecībā, VDI izstrādātiem interaktīviem rīkiem darba vides risku novērtēšanai OIRA un jaunākām aktualitātēm.
Attīstības finanšu institūcija ALTUM Liepājas reģionālā centra pārstāvis sniegs aktuālo informāciju par valsts atbalsta programmām uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai.
Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Liepājas filiāles Nodarbinātības organizatore Linda Segliņa pievērsīs uzmanību lauku uzņēmēju iespējām iesaistīties NVA projektos un saņemt finansiālu atbalstu.
SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas biroja pārstāvis pastāstīs par piedāvātajām iespējām, plānotām mācībām, kā arī aktuālām atbalsta programmām, t.sk., Lauku atbalsta dienesta izsludināto atbalsta pasākumu "Ieguldījumi materiālajos aktīvos".

Informatīvais seminārs ir bezmaksas. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.
Ja ir vēl kādi jautājumi, kuriem ir jāpievērš uzmanības, lūdzu, dodiet ziņu.

Papildus informāciju var iegūt pie Alekseja Kačanova (tālr. 27843096; e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Pasākums tiek rīkots Valsts Lauku tīkla pasākuma „Informatīvu un izglītojošu semināru organizēšana visā Latvijā” ietvaros.

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Pielikums: 
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: