Liepājā kafijā ar ekspertu: Mazo ražotāju tirdzniecības platforma - gadatirgi

Datums: 
13. Decembris, 2016
Reģions: 
Vieta: 
Kurzemes Biznesa inkubatora 276. kabinetā

Š.g. 13. decembrī, pulksten 16:00 Kurzemes Biznesa inkubators rīko neformālu ikmēneša tikšanos biznesa uzsācējiem „Kafija ar ekspertu”. Tikšanās tēma šajā reizē ir mazo ražotāju tirdzniecības platforma – gadatirgi.

Kafijā ar ekspertu šoreiz savā pieredzē dalīsies radošās telpas „Ideju bode” īpašniece Krista Kalnarāja, kura jau vairāku gadu garumā nodarbojas ar Liepājas un Kurzemes novada mazo ražotāju tirdzniecības platformas vadīšanu, dažādu pasākumu un meistarklašu organizēšanu un dzīves stila biznesa popularizēšanu.

„Ideju bode”, kas pavasarī savās telpās atvēra mūsu pusē pirmo veselīgas ēšanas virtuvi, arī līdz tam ne tikai popularizēja veselīgu dzīves veidu, bet arī sniedza iespēju mājražotājiem un mazās uzņēmējdarbības iesācējiem tirgot savu produkciju „Ideju bodes” tirdzniecības vietās. Tā, piemēram, papaildus tirdzniecībai pastāvīgajās telpās Teodora Breikša ielā 41/41a,Jaunleipājā, šogad no 26.novembra „Ideju bode” nodrošina tirdzniecību „Romas dārza” atklātajā kioskiņā, kā arī „Ziemassvētku pop up tirdziņā” tirdzniecības nama „Kurzeme” pirmajā stāvā.

„Kafijā ar ekspertu” piedalīsies mārketinga speciāliste, tūrisma aplikācijas izstrādātāja Kristīne Pētersone, kā arī bērnu apģērbu ražotāja „Ciku Caku” vadītāja Beatrise Ķēde, kura klātesošajiem pastāstīs par savu līdzšinējo pieredzi dalībā dažādos gadatirdziņos un to organizēšanā.

„Kafijā ar ekspertu”, kurā reizi mēnesī neformālā gaisotnē tiek runāts par būtiskiem uzņēmējdarbības pamata elementiem, aicināts piedalīties ikviens, kurš savu nākotni vēlas saistīt ar uzņēmējdarbību.

"Kafija ar ekspertu” notiks 13. decembrī plkst. 16:00, Kurzemes Biznesa inkubatora telpās Pļavu ielā 17, 276. kabinetā.

Dalība seminārā: bezmaksas!

Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 12. decembrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv.

Dalībnieku skaits ierobežots!

Kontaktinformācija: 
info@kbi.lv
Reģions filtram: