Izsludināts Liepājas mazo un vidējo komersantu projektu konkurss

Datums: 
25. Janvāris, 2017 līdz 23. Februāris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas pilsētas pašvaldība

No 23.janvāra līdz 23.februārim Liepājā reģistrētie uzņēmumi aicināti iesniegt projektus pilsētas mazo un vidējo komercsabiedrību (MVK) projektu līdzfinansēšanas konkursam 2017. gadam.

Kopējais mazo un vidējo komercsabiedrību (MVK) projektu līdzfinansējuma apjoms 2017.gadam ir 75 000 eiro. Konkursa nolikums paredz, ka vienam projektam ir iespējams saņemt pašvaldības līdzfinansējumu līdz 50% no projekta pieteikuma budžeta, bet ne mazāk par 2 500 eiro un ne vairāk kā 10 000 eiro. MVK konkursa kārtībā var saņemt pašvaldības līdzfinansējumu vienam projektam vienā izsludinātajā konkursā.

MVK komercsabiedrību projektu līdzfinansēšanas mērķi un prioritārie virzieni ir:
* radīt jaunas darba vietas,
* radīt jaunas preces un pakalpojumus,
* attīstīt komercdarbību ar eksportspēju,
* atbalstīt ilgtspējīgus projektus.

Konkursam pieteiktiem projektiem jābūt īstenotiem līdz 2018.gada 31.martam.

Projekta pieteikumu var iesniegt Rožu ielā 6, Attīstības pārvaldē 149.kabinetā un Apmeklētāju pieņemšanas centrā, kā arī Liepājas pārstāvniecībā Rīgā, Torņa ielā 4, 2A-201.

Mazo un vidējo komercsabiedrību projektu līdzfinansēšanas konkursa nolikumu un pieteikuma veidlapas iespējams lejuplādēt Liepājas pilsētas pašvaldības mājas lapā - http://www.liepaja.lv/page/3600

Detalizētāku informāciju un konsultācijas par konkursu iespējams gūt pie Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Attīstības pārvaldes Ekonomikas nodaļas vadītāja Arņa Vītola, tālr. 634 04 726.

Kontaktinformācija: 
www.liepaja.lv
Reģions filtram: