Kurzemes uzņēmēju forums 2017

Datums: 
27. Janvāris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Viesnīcā “Promenāde Hotel”

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina ikvienu interesentu piedalīties Kurzemes uzņēmēju ikgadējā pasākumā – “Kurzemes uzņēmēju forums 2017”, kas norisināsies šā gada 27.janvārī “Promenade Hotel”, Vecā Ostmala 40, Liepājā.

Lai diskutētu par uzņēmējiem svarīgiem jautājumiem, kur priekšplānā izcelts temats par sabiedrības motivācijas paaugstināšanu nodokļu maksāšanā, pasākumā piedalīsies Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas ministrs Kaspars Gerhards un Valsts kontroles vadība. Ar uzņēmējiem svarīgām aktualitātēm dalīsies LTRK prezidents Aigars Rostovskis, savukārt par finansējuma pieejamību uzņēmējiem – ALTUM vadība. Sākums jau 10:00. Uzņēmēji aicināti iniciēt sev interesējošos jautājumus. Detalizēta Padomes sēdes kārtība pielikumā.

Pasākuma oficiālā atklāšana 13:00, kam sekos “Latvijas biznesa lepnuma stāsti”, kur šoreiz savā pieredzē dalīsies tādi Latvijā un starptautiski atzinību guvuši uzņēmēji, kā Māris Balodis no SIA “Metālmeistars”, Aivars Žimants no SIA “Purified”, Artūrs Sroderis no SIA “AERODIUM Technologies, kā arī Linda Zeltiņa no SIA “Vizulo”.

Foruma otrajā daļā no plkst. 16:30, dalībnieki varēs būt liecinieki mentoringa sesijai, kurā Kurzemes Biznesa inkubatora jauno uzņēmēju izaicinājuma stāstus uzklausīs un ar praktiskiem ieteikumiem atbalstīs pieredzējušie uzņēmēji. Šoreiz no jaunajiem iespēja tiek dota Elvim Straupeniekam ar SIA “AirBoard”, Robertam Grundmanim ar SIA “Blue Shock Race” izklaides centru, kā arī Agrim Kozlovskim ar SIA “Boards Ultimated”.

Turpinājumā dalībniekiem svinīgā gaisotnē būs iespēja atskatīties uz 2016. gadu kopumā, kā arī pārrunāt turpmākos plānus un sadarbības iespējas. Detalizēti pasākuma programma pielikumā.

Kurzemes “Uzņēmēju forumam 2017” tiek organizs sadarbībā ar Kurzemes Biznesa inkubatoru, finanšu institūciju ALTUM un JCI Latvia Liepājas nodaļuun reģistrācija notiks līdz 24. janvārim, kur ieejas maksa ir 50 EUR+PVN. LTRK, Kurzemes Biznesa inkubatora un JCI Latvia biedriem dalības maksa 20 Eiro+PVN. Dalībnieku skaits ierobežots.

“Kurzemes Uzņēmēju forumam 2017” iespējams pieteikties šeit: https://goo.gl/forms/10JoRRjvRq9r4KHF2. Mediju pārstāvjiem pieteikties pasākumam, lūdzam, rakstot e-pastā pr@chamber.lv

Kontaktinformācija: 
pr@chamber.lv
Reģions filtram: