Liepāja: Kafija ar ekspertu par Facebook pielietojumu biznesā

Datums: 
10. Marts, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Kurzemes Biznesa inkubatora telpas (276. telpā)

Š.g. 10. martā, pulksten 16:00 Kurzemes Biznesa inkubators rīko neformālu ikmēneša tikšanos biznesa uzsācējiem „Kafija ar ekspertu”. Tikšanās tēma šajā reizē ir sociālais tīkls Facebook un tā pielietojums biznesā.

Tehnoloģiju milzis Facebook ir lielākais sociālais tīkls pasaulē, tā kopējais reģistrēto lietotāju skaits pārsniedz divus miljardus, vairāk kā pusotrs miljards lieto Facebook vismaz epizodiski, savukārt vairāk kā miljards Facebook lieto ik dienu.

Lai arī sociālā tīkla lietošana fiziskām personām ir bez maksas, Facebook apgrozījums 2016. gadā ir bijis vidēji vairāk kā divi miljardi ASV dolāri mēnesī. Tehnoloģiju milža ienākumus veido reklāmas izvietošana portālā, kas atšķirībā no reklāmām ziņu portālos un citos klasiskos elektronisko mediju resursos ir salīdzinoši lēts risinājums, bet tajā pat laikā spēj sniegt lielisku rezultātu reklāmdevējiem.

Par Facebook pielietoju biznesā, Kafijā ar ekspertu pastāstīs sabiedrisko attiecību speciālists, ātruma festivāla “Rallijs Kurzeme” sabiedrisko attiecību vadītājs, radio raidījuma “Bez filtra” vadītājs Dzintars Hmieļevskis.

Sabiedrisko attiecību speciālists, kuru sabiedrība savulaik iepazinusi, kā Rietumu radio ētera balsi, pasākuma apmeklētājiem pastāstīs par sociālā tīkla Facebook pielietojumu uzņēmuma publicitātes un pašreklāmas nolūkiem, kā arī piecām lietām, ko darīt un piecām lietām, ko visi dara, bet nekādā gadījumā nevajadzētu darīt.

„Kafijā ar ekspertu”, kurā reizi mēnesī neformālā gaisotnē tiek runāts par būtiskiem uzņēmējdarbības pamata elementiem, aicināts piedalīties ikviens, kurš savu nākotni vai ikdienu saista ar uzņēmējdarbību.

‘Kafija ar ekspertu” notiks 10. martā plkst. 16:00, Kurzemes Biznesa inkubatora telpās (Pļavu ielā 17, 276. telpā).

Dalība seminārā: bezmaksas!

Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 9. martam sūtot pieteikumu uz e-pastu: info@kbi.lv.

Dalībnieku skaits ierobežots!

www.kbi.lv

Kontaktinformācija: 
Kurzemes Biznesa inkubators (tālrunis: 63429747, e-pasts: info@kbi.lv)
Reģions filtram: