Ventspilī notiks biznesa diena

Datums: 
15. Marts, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Ventspils Kultūras centrs

Šā gada 15. martā Ventspils pilsētas domes Kultūras centra Mazajā zālē no plkst. 11.00 norisināsies Biznesa diena. Pasākuma mērķis ir gan esošajiem uzņēmējiem, gan tiem, kuri vēl tikai plāno uzsākt uzņēmējdarbību, ļaut izzināt jaunākās biznesa iespējas Ventspilī un tās apkārtnē, kā arī iepazīties ar aktuālajām tendencēm uzņēmuma pārvaldības ikdienā.

Pasākums notiks divās daļās. Pirmajā daļā Ventspils uzņēmējs Latvijā un pasaulē viens no Latvijas tautsaimniecības viedokļa līderiem Swedbank galvenais ekonomists Mārtiņš Kazāks dalībniekus iepazīstinās ar norisēm pasaules ekonomikā, to ietekmi uz Latviju, prognozēm reģionos un uzņēmējdarbības tendencēm.

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks vēstīs par Ventspils pašvaldības attīstības projektiem un iespējām privātajiem uzņēmējiem līdzdarboties tajos. Biznesa dienas otrajā daļā Kā ieceri iedzīvināt praksē: praktiski padomi uzņēmējdarbībai Ventspilī dalībnieki uzzinās, kā komercdarbībā izmantot publiskos īpašumus un objektus, piesaistīt finanšu līdzekļus, kā arī gūs informāciju vēl citos uzņēmējdarbības īstenošanai noderīgos tematos.

Biznesa dienu Ventspilī rīko Ventspils pilsētas dome sadarbībā ar Swedbank.

Kontaktinformācija: 
63607670, e-pasts - kulturascentrs.kase@ventspils.lv
Reģions filtram: