LIEPĀJA: Aprīļa biznesa rītā par klasteriem un uzņēmumu apvienībām

Datums: 
21. Aprīlis, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Restorāns MO Liepāja

Kurzemes Biznesa inkubators š.g. 21. aprīlī ielūdz uz kārtējo Biznesa rītu Liepājā. Aprīļa mēneša centrālais temats – klasteri un uzņēmumu apvienības. Biznesa rītu šoreiz savās telpās uzņem restorāns MO Liepāja, Friča Brīvzemnieka ielā 7.

Biznesa rītā aprīlī tiks runāts par uzņēmumu apvienībā, to iespējām un priekšrocībām.

Biznesa rīta ar aktualitātēm Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klastera darbībā iepazīstinās klastera valdes priekšsēdētājs Salvis Roga, savukārt tematu par Latvijā mazpazīstamo klasteru darbību turpinās Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas inovāciju nodaļas vecākā eksperte Evita Feldberga, kas klātesošos iepazīstinās ar klasteru darbības principiem, pasaules praksi un Eiropas Savienības plāniem uz finansējuma piešķiršanu uzņēmējdarbībai caur dažādu nozaru klasteriem.

Biznesa rīta turpinājumā klātešos uzrunās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras padomes loceklis, AS Liepājas papīrs prezidents Jānis Vilnītis. Uzņēmējs, kurš jau vairākus gadus ir viens no uzņēmējdarbības vides vadītājiem Kurzemes reģionā iepazīstinās ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības biedra priekšrocībām, kā arī pastāstīs par sevis vadītā uzņēmuma ieguvumiem darbojoties dažādās uzņēmumu apvienībās.

Pasākuma noslēgumā Biznesa rīta apmeklētājiem būs iespēja doties ekskursijā uz Nīcas novada Teikām, kur uzņēmuma Baltic Solar pārstāvis iepazīstinās ar mūsu pusē pirmā saules paneļu parka attīstību, kā arī plāniem Liepājā ražot saules elektropaneļus.

Biznesa rīts notiks 21. aprīlī, plkst. 9:30 restorānā MO Liepāja, Friča Brīvzemnieka ielā 7. Dalība seminārā: bezmaksas! Reģistrēšanās dalībai Biznesa rītā līdz š.g. 20. aprīlim, sūtot pieteikumu uz e-pastu jana@kbi.lv
Vietu skaits ierobežots!

Biznesa rīti Liepājā tiek organizēti reizi mēnesī par uzņēmējiem aktuālām tēmām. Nākamais biznesa rīts paredzēts maijā. Šo Biznesa rītu organizē Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, Swedbank un restorānu MO Liepāja.

==================

Pasākuma programma:
09:15 - 09:30 Rīta kafija un reģistrēšanās
09:30 - 09:35 Programmas atklāšana
09:35 - 10:10 Zaļo un Viedo Tehnoloģiju klasteris
Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klastera valdes priekšsēdētājs Salvis Roga
10:10 - 10:45 Klasteri, to iespējas un pasaules prakse
Ekonomikas ministrijas inovāciju nodaļas vecākā eksperte Evita Feldberga
10:45 - 11:15 Pieredzes stāsts
AS Liepājas papīrs prezidents Jānis Vilnītis
11:15 - 13:00 Ekskursija uz Baltic Solar saules paneļu parku
Nīcas novada Teikas

Kontaktinformācija: 
Kurzemes Biznesa inkubators (tālrunis: 63429747, e-pasts: jana@kbi.lv)
Reģions filtram: