Liepāja: Kurzemes uzņēmēju biznesa atbalsta, tīklošanas un diskusijas vakars

Datums: 
26. Aprīlis, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Atpūtas centrs

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras(LTRK) Kurzemes reģionālā nodaļa sadarbībā ar sadarbības partneriem - Kurzemes Biznesa Inkubatoru(KBI), JCI Latvija Liepājas nodaļu aicina savus biedrus un sadarbības partnerus uz LTRK Kurzemes biedru biznesa kluba vakaru!

Pasākuma mērķis ir veicināt Kurzemes reģiona uzņēmēju tīklošanos (networking), kurā uzņēmēji tiekas ar nolūku dalīties kontaktiem, ieteikumiem un atsauksmēm, sniedzot viens otram rekomendācijas.

Pasākuma dalībnieki būs LTRK, KBI, JCI Latvia biedri no Kurzemes un visas Latvijas, kā arī aicinātie viesi.

LTRK Kurzemes biedru biznesa kluba atbalsta, tīklošanas un diskusijas vakars notiks divās daļās:
* Sākums 18.00 - LTRK un sadarbības partneru uzrunas, pasākumu dalībnieku tīklošana moderatora vadībā un pieaicināto lektoru, ekspertu prezentācijas.
* Plkst. 20.30 līdz 22.00 - Neformālās diskusijas un kontaktēšanās pie "LIBAVA" šefpavāra klātā galda ar gardām uzkodām un dzērieniem.

Pasākuma vietu skaits ierobežots (līdz 40 cilvēkiem).
Lūdzam visus interesentus pieteikties savlaicīgi rakstot uz ralfs.minkevics@chamber.lv vai zvanot t.nr. 24502990. Pieteikšanās noslēdzas 25.aprīlī plkst. 15.00).

Pasākuma dalības interesentiem, kuri nav LTRK, KBI vai JCI Latvija biedri: 35,00 EUR.(Biedriem bez maksas tikai individuāli piesakoties pie Ralfa Minkeviča).

Norises vieta un laiks: 26. aprīlī plkst. 18.00 (reģistrācija no 17.30) Vecā ostmala 29, Liepāja, atpūtas centrā "LIBAVA".

Kontaktinformācija: 
Ralfs Minkevics (tālr. 24502990, e-pasts: ralfs.minkevics@chamber.lv)
Reģions filtram: