Liepāja: Kafijā ar ekspertu “pašnodarbināta persona, jeb frīlanseris”

Datums: 
15. Maijs, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Kurzemes Biznesa inkubatora 276. kabinetā

Š.g. 15. maijā, pulksten 16:00 Kurzemes Biznesa inkubators rīko neformālu ikmēneša tikšanos biznesa uzsācējiem „Kafija ar ekspertu”.
Šī mēneša tēma - pašnodarbinātas personas, jeb frīlanseri.

Sākot ar maija mēnesi Kurzemes Biznesa inkubators sadarbībā ar Liepājas Universitātes Zinātnes un inovāciju parku uzsācis projekta “Frīlanseru skola” realizāciju, veicinot pasaulē tik populārās mazās uzņēmējdarbības popularitāti arī Liepājā.

Frīlanseri ir pašnodarbinātas personas, visbiežāk dizaineri, sabiedrisko attiecību speciālisti, projektu pieteikumu sagatavotāji, programmētāji un citu radošo nozaru pārstāvji, kuri balstoties uz savām profesionālajām prasmēm sniedz pakalpojumus komersantiem. Frīlanseru darbību raksturo darbošanās individuāli no jebkuras vietas pasaulē, kur vien pieejams interneta pieslēgums.

15. maija Kafijā ar ekspertu viesosies uzņēmējs, pasaulē vadošās koučinga kompānijas The John Maxwell Team pārstāvis Jānis Janovskis, sertificēts biznesa koučs, kas darbojas ar uzņēmumiem Latvijā, Lielbritānijā un citviet pasaulē, kurš pasākuma apmeklētājus iepazīstinās ar frīlansera ikdienu, niansēm, kas jāņem vērā un problēmām ar kurām saskaras katrs šādas uzņēmējdarbības veicējs.

„Kafijā ar ekspertu”, kurā reizi mēnesī neformālā gaisotnē tiek runāts par būtiskiem uzņēmējdarbības pamata elementiem, aicināts piedalīties ikviens, kurš savu nākotni vai ikdienu saista ar uzņēmējdarbību.

"Kafija ar ekspertu” notiks 15. maijā plkst. 16:00, Kurzemes Biznesa inkubatora telpās Pļavu ielā 17, 276. telpā. Dalība seminārā: bezmaksas! Reģistrēšanās dalībai pasākumā līdz š.g. 14. maijam sūtot pieteikumu uz e-pastu: jana@kbi.lv.

Dalībnieku skaits ierobežots!

Kontaktinformācija: 
E-pasts: jana@kbi.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
1kafija_ar_ekspertu.png174.5 KB
Reģions filtram: