Uzņēmumu starpreģionālais kontakttirgus Rīga - Liepāja

Datums: 
29. Septembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Atpūtas centrs

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras(LTRK) Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar Latvijas Biznesa Konsultantu Asociāciju (LBKA) rīko Uzņēmumu starpreģionālo kontakttirgu - "Bizness meklē sadarbību Liepājā!"

Aicinām uzņēmumus uz sadarbības kontakttirgu, lai veicinātu starpreģionālo kooperāciju biznesa projektu attīstībā un paplašinot kontaktus, palīdzēt cits citam attīstīt biznesu.

Dalībnieki.
Kontakttirgū piedalīsies līdz 40 uzņēmumi no Liepājas un Rīgas reģioniem, kuri pārstāv dažādas biznesam aktuālas jomas kā buvniecība, transports, finanses, pārstrāde, IT, dizains, cilvēkresursi, metālapstrāde, eksports ...

Kontakttirgus formāts.
Katram uzņēmumam ir 2 minūtes īsam un atmiņā paliekošam stāstam/prezentācijai par savu uzņēmumumu un tā sadarbības piedāvājumu, kas jau individuālās sarunās palīdz ērti uzrunāt citus dalībniekus, piedāvājot un iesakot noderīgus risinājumus un kontaktus.

Laiks, vieta un dalības maksa
Laiks: 29. septembris, plkst. 11:00-15:00 .
Vieta: Atpūtas centrs "LIBAVA", Vecā ostmala 29, Liepāja.
Dalības maksa: EUR 15 (+PVN) (LTRK Kurzemes reģiona biedri un sadarbības partneri).
Kontaktinformācijai: tel.24502990(Ralfs Minkevičs) ralfs.minkevics@chamber.lv;

Dalībai katrā kontakttirgū tiek apstiprināts tikai viens un pirmais reģistrētais pārstāvis no vienas produktu/ pakalpojumu grupas. Priekšrocības saņemt apstiprinājumu ir uzņēmumiem, kas ieinteresēti gan piedāvāt savus risinājumus, gan būt atvērtiem citu biznesa pārstāvju sadarbības piedāvājumiem.

Pieteikties kontakttirgum.
Saite uz reģistrācijas formu: https://goo.gl/wmbxT7
Rēķins par dalību kontakttirgū tiks izsūtīts tikai, ja dalībai būs pieteikušies vismaz 80% uzņēmumu.
Aicinām uzņēmumus uz sadarbības kontakttirgu, lai veicinātu starpreģionālo kooperāciju biznesa projektu attīstībā un paplašinot kontaktus, palīdzēt cits citam attīstīt biznesu!

Pasākumam no Rīgas pieteikušies sekojoši uzņēmumi: SIA Clean R, LATVIA TOURS, AirBaltic, Monefy SIA, AS "Veselības centru apvienība", Tele2, Omniva SIA, Vērtēšanas birojs "Eksperts", SIA Baltic Data, Ieva Salmiņa, Smart BPM, SIA DIVE Latvija u.c.

Vairāk info šeit: https://www.biznesam.lv/liepaja?%3FTB_iframe=true&c=4c12191cee43bec42c8c...

Kontaktinformācija: 
Ralfs Minkevičs (e-pasts: ralfs.minkevics@chamber.lv, tālr. 24502990)
Reģions filtram: