Zināšanu un prasmju apguve informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā

Datums: 
29. Septembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija

Mazo un mikro uzņēmumu darbiniekus, kā arī pašnodarbinātās personas aicina pieteikties jaunu zināšanu un prasmju apguvei informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomā

Piedāvātie mācību kursi palīdzēs uzlabot mazo un mikro uzņēmumu darbinieku, vadītāju un pašnodarbināto personu informācijas un komunikācijas tehnoloģiju prasmes. Kursu programmas palīdz ne tikai veicināt savas vai darbinieku digitālās prasmes, bet arī ieviest inovācijas produktu un pakalpojumu inovāciju, kā arī uzņēmumu iekšējo procesu digitalizācijā.
Sākotnēji jēdzieni "sociālo tīklu mārketings", "projektu vadības IKT rīki" vai "elektronisko dokumentu pārvaldība" var šķist ļoti sveši, sarežģīti un neiederīgi mazā vai mikro uzņēmuma darbībā, taču, pateicoties apmācībai, arī cilvēki bez iepriekšējas pieredzes iegūst zināšanas un prasmes, kas krietni atvieglo ikdienas darbu. Tās paredzētas tieši mazajiem un mikro uzņēmējiem, kā arī pašnodarbinātajām personām. Interneta veikala īpašnieki, grāmatvedības pakalpojumu sniedzēji, skaistumkopšanas nozares uzņēmēji u.c. individuālie komersanti – ikviens ikdienā saskaras ar dažādiem IT un digitālajiem risinājumiem, kuri, pareizi pielietoti, var atvieglot darbu un sekmēt biznesa attīstību.

Kontaktinformācija: 
Māra Jākobsone, Rita Karlsone, 67311821, mmu@likta.lv
Reģions filtram: