Jauniešu biznesa ideju konkurss komercdarbības uzsākšanai Alūksnes novadā

Datums: 
9. Novembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Alūksnes Kultūras centrs

Alūksnes novada pašvaldība izsludinājusi gadskārtējo jauniešu biznesa ideju konkursu komercdarbības uzsākšanai Alūksnes novadā un aicina novada jauniešus vecumā no 18 līdz 30 gadiem piedalīties konkursā, lai saņemtu pašvaldības finansējumu savu biznesa projektu īstenošanai.
Jauniešu biznesa ideju konkurss komercdarbības uzsākšanai ir ikgadējs Alūksnes novada pašvaldības pasākums jauno uzņēmēju atbalstam grantu veidā. Konkursa ietvaros pašvaldība rīko info dienu, kurā varēs uzzināt par konkursa norisi un saņemt atbildes uz praktiskiem jautājumiem par konkursa pieteikumu aizpildīšanu. Info diena notiks 9. novembrī pulksten 16.00 Uzņēmējdarbības atbalsta centrā, Brūža ielā 7, Alūksnē (Alūksnes Kultūras centrā).
Konkursam piešķirtais kopējais finanšu apjoms ir 8800 EUR. Vienam projektam pašvaldība var piešķirt līdz 2850 EUR.

Pieteikumus varēs iesniegt līdz 24. novembra pulksten 16.00. Konkursa pieteikums iesniedzams personīgi vai sūtot pa pastu Alūksnes novada pašvaldībai, Dārza ielā 11, Alūksnē, Alūksnes novadā, LV-4301 ar norādi “Konkursam “Alūksnes novada jauniešu biznesa ideju konkurss””.

Konkursa nolikums un līgums, kā arī veidlapas ir publicētas pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv sadaļā “Konkursi”. Aicinām sazināties ar pašvaldības uzņēmējdarbības speciālisti Māru Saldābolu, rakstot uz e-pastu mara.saldabola@aluksne.lv vai zvanot pa tālruni 25425222, lai noskaidrotu interesējošos jautājumus par iespēju piedalīties konkursā.

Kontaktinformācija: 
Māra Saldābola, mob.25425222
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
nov_ud_konkurss.jpg297.28 KB
Reģions filtram: