Liepāja | 27. novembrī - tikšanās par tēmu “Kā kļūt pamanītam sociālajos medijos?”

Datums: 
27. Novembris, 2017
Reģions: 
Vieta: 
Radošā telpa „Ideju bode”

Nav noslēpums, ka tādi sociālie mediji kā Facebook un citi ieņem aizvien lielāku cilvēka ikdienas daļu un šobrīd tas vairs nav tikai komunikācijas veids, bet arī svarīgs instruments, ar kuru mājražotājs un mazā lauku saimniecība ar salīdzinoši mazām investīcijām spēj kļūt atpazīstama un var uzrunāt un atrast savu klientu.

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” Liepājas nodaļa sadarbībā ar radošiem lektoriem aicina ikvienu interesentu un īpaši mazos mājražotājus un lauku saimniecības uz tikšanos, kuras laikā meklēsim atbildi uz vienkāršu, bet ļoti svarīgu jautājumu – “Kā kļūt pamanītam sociālajos medijos?”.

Datums un laiks: pirmdiena, 27. novembris plkst. 16:00 (aptuvenais ilgums 3 stundas).

Norises vieta: Radošā telpa „Ideju bode”, Teodora Breikša ielā 41/41a, Liepāja

Savā pieredzē un zināšanās dalīsies:
Krista Lapiņa , Radošās telpas „Ideju bode” un uzņēmuma IK “Veselīgie projekti” vadītāja.
Dzintars Hmieļevskis , Neatkarīgs sabiedrisko attiecību konsultants, AS “KVV Liepājas metalurgs” maksātnespējas administratora preses pārstāvis.

Dalība ir bezmaksas!

Lūgums iepriekš pieteikties, aizpildot elektronisko pieteikšanās formu saitē – https://goo.gl/forms/03AhufwEia4Yy0Ul1 vai sazinoties ar Alekseju Kačanovu (tālr. 27843096, e-pasts: aleksejs.kacanovs@llkc.lv).

Pasākums tiek rīkots Valsts Lauku tīkla (www.laukutikls.lv) aktivitātes „Vietējo lauksaimniecības produkcijas ražotāju un pārstrādātāju atbalsta programma” ietvaros.

Kontaktinformācija: 
Aleksejs Kačanovs (tālr. 27843096, e-pastu: aleksejs.kacanovs@llkc.lv)
Kategorija: 
LLKC
Reģions filtram: