Liepāja | 16. februāris - Radošo industriju konference "Subject: Creativity"

Datums: 
16. Februāris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas konzertzāle

2018. gada 16. februārī Liepājas konzertzāle "Lielais dzintars" gaidāma jau ceturtā radošo industriju konference, kurā pulcēsies tie, kuri meklē iedvesmu, ierosmi radošām idejām un novērtē lielisku atmosfēru. Ar saviem panākumiem un idejām dalīsies 20 domātāji un darītāji, kuru paveiktais rezonējis Latvijā un pasaulē.

SĀKUMPUNKTS
Posms, kas pelnīti dēvēts par visgrūtāk pārvarāmo, vislielāko entuziasmu un finansiālos ieguldījumus prasošo. Pieci stāsti par laiku, kad sevi vēl bija jāpierāda un minējumi par to, kādi apstākļi liek noteikt sākumpunktu – muļķība, ģenialitāte, pieredze vai prombūtne.

KRUSTPUNKTS
Situācijas, kad vairs nav iespējama taisna virzība uz priekšu un ir jāizvēlas cits virziens. Izvēle darīt un nedarīt, iet un neiet. pa labi, kreisi vai uz leju. palikt tepat vai nozust. Pieci pieredzes stāsti par ceļu cauri krustpunktiem un izvēļu ilgo pēcgaršu.

PAGRIEZIENA PUNKTS
Kurš mirklis, situācija vai rīcība bija īstais pagrieziena punkts. var saprast vien atskatoties un esot jau pakāpienu augstāk. Neveiksmes. izdošanās. smags darbs vai uzkrāta pieredze, kāds no šiem noteikti ir faktors. kas ļauj spēlēt nākamajā līmenī.

www.subjectcreativity.lv

Kontaktinformācija: 
www.subjectcreativity.lv
Reģions filtram: