KULDĪGAS RESTORĀNU NEDĒĻA 2018

Datums: 
12. Marts, 2018 līdz 18. Marts, 2018

Restorānos un kafejnīcās Kuldīgā un tās apkārtnē no 12. līdz 18. martam norisināsies Kuldīgas restorānu nedēļa, kuras laikā tiks radītas un atklātas brīnišķīgās “bērnības garšas”.

“Kuldīgā tiek radītas un atklātas izcilas garšas, un šogad Restorānu nedēļas tēma ir “Bērnības garša”. Tā būs lieliska improvizācija ar produktiem, ēdieniem, noformējumu, asociācijām un laikmetu griežiem, lai izveidotu katram tik īpašo “bērnības garšu”, kas silda, liek smaidīt un justies laimīgam. Tādējādi tiks veidoti stāsti, kas personalizēs katra Restorānu nedēļas dalībnieka piedāvājumu – saistību ar konkrētiem cilvēkiem un vietu,” stāsta Restorānu nedēļas organizatoru pārstāve Jana Bergmane.

Otrajā Kuldīgas restorānu nedēļā piedalīsies: restorāns “Bangert’s”, restorāns “Goldingen room”, restorāns “Jēkaba sēta”, restorāns “Metropole”, kafejnīca “Pagrabiņš” un “Cafe Tilts”, bārs/klubs “Stender’s” un konditoreja “Šarlote” Kuldīgā, kā arī “Pilskrogs” Kuldīgas novada Ēdolē.

Piedāvājumu cenas: par trīs ēdieniem 12 eiro, par diviem – 7 un 10 eiro, bet kafejnīcā “Šarlote” īpašais piedāvājums maksās 5 eiro.

Restorānu nedēļā norisināsies dažādas meistarklases, degustācijas un muzikālie vakari. Pasākumā ar speciālu piedāvājumu apmeklētājiem iesaistīsies arī Kuldīgas Galvenā bibliotēka, Kuldīgas novada muzejs, Ēdoles pils, Maras muiža Turlavas pagastā un citi. Piemēram, Kuldīgas vecajā rātsnamā būs apskatāma izstāde “Pusdienu servīzes” no Rīgas Porcelāna muzeja, kā arī apmeklētājiem tiks piedāvāta porcelāna mākslinieces Sanitas Ābelītes radošā cikla dalībnieku darbu skate.

Tāpat tiks papildināta Restorānu nedēļas suvenīru sērija, lai ikviens var iegādāties kādu īpašu piemiņas velti.

Tiek gatavots oriģināls Restorānu nedēļas atklāšanas pasākums, kur šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar radošiem un Kuldīgu mīlošiem cilvēkiem izspēlēs savas “bērnības garšu”. Būs gan ēdiens, gan dažādas izklaides.

Atgādinām, ka šāda gardēžu nedēļa senajā Kurzemes pilsētā Kuldīgā notiks otro reizi. Pasākums tiek rīkots, lai popularizētu Kuldīgas un tās apkārtnes restorānu un kafejnīcu unikālo un neatkārtojamo piedāvājumu.

Pasākumu organizē Kuldīgas aktīvās atpūtas centrs sadarbībā ar Kuldīgas novada Domi un Kuldīgas kultūras centru.

Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai WWW.TASTEKULDIGA.LV.

Aicinām apmeklēt Kuldīgas restorānu nedēļu un baudīt jaunas un unikālas garšas!

Kontaktinformācija: 
Jana Bergmane mob.t. 20371650, e-pasts: taste@tastekuldiga.lv
Reģions filtram: