Esiet sveicinātas, Balvu novada uzņēmējas! LĪDERES KODS BALVOS!

Datums: 
26. Aprīlis, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Balvu muiža

Jau šī gada 26.aprīlī iniciatīvas "LĪDERES KODS" ietvaros, plkst.16:00 Balvos viesosies biedrība "Līdere", kas apvieno Latvijas sievietes – uzņēmējas un augstākā līmeņa vadītājas.

"LĪDERES KODS" mērķis ir noskaidrot Latvijas sievietes – uzņēmējas spēka formulu, vērtību, dzīves un darba pamatvērtību kodu, un aktualizēt pamatvērtību nozīmi valsts un uzņēmējdarbības izaugsmē.

Lai to paveiktu, esam uzmeklējušas Balvu novada sievietes uzņēmējas, kas būtiski ietekmējušas novada attīstību un ar kurām lepojas novada iedzīvotāji. Uzklausīsim šo sieviešu stāstus un kopīgi secināsim, kas mūsu valsti dara stipru!

Kopā ar jums - Balvu novada uzņēmējām, brīvā atmosfērā diskutēsim par sievietes - uzņēmējas vērtībām, kas palīdzējušas veidot un attīstīt savus uzņēmumus, kas palīdzējušas nepadoties un devušas drosmi pretoties grūtībām un virzīties uz priekšu.

Nav būtiski, vai Jūsu uzņēmumā nodarbināta esat Jūs viena, vai Jums ir izdevies uzbūvēt lielu un stabilu uzņēmumu, kas dod darbavietas daudziem novada iedzīvotājiem - mēs ar prieku gaidīsim katru no jums, jo tikai kopā mēs varam izveidot diskusiju un atrast mūsu kopīgās un atšķirīgās vērtības, tādējādi izveidojot patieso "LĪDERES KODU", ar visām tā krāsām un atblāzmām.

Aicinām arī Jūs būt klāt un kopīgi veidot Latvijas Līderes spēka kodu!

Tikšanās laiks un vieta:
26.04.2018 no plkst. 16.00-19.00 Balvu muiža, Brīvības iela 47, Balvos.

Dalība pasākumā bez maksas.

Lūdzam pieteikt savu dalību līdz 16.aprīlim, zvanot uz tālruņa numuru: 28307573 (Rita Šubeniece) vai atsūtot savu pieteikumu uz e-pasta adresi rita.subeniece@balvi.lv

Kontaktinformācija: 
Rita Šubeniece- 28307573 , rita.subeniece@balvi.lv
Reģions filtram: