Ventspils | "Piķis nav problēma"

Datums: 
10. Maijs, 2018

Š. g. 10. maijā plkst. 10.30, LIAA Ventspils biznesa inkubatorā (Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā 1, C ieeja) notiks seminārs par finansējuma piesaistes iespējām biznesa idejas realizācijai, kura mērķis ir informēt semināra dalībniekus par inovāciju ekosistēmas uzbūvi, tajā pieejamiem finansējuma avotiem un sniegt informāciju par finanšu piesaistes kritērijiem, iespējām saņemt atbalstu Latvijā un praktiskiem rīkiem finansējuma piesaistei.

Semināru vadīs AS “Attīstības finanšu institūcija Altum” Liepājas reģionālā centra kredītprojektu vadītāja Jana Siliņa un S/B PRO Startup Studijas dibinātājs Gunārs Ķīsis.
Gunārs Ķīsis ir aktīvs Latvijas inovāciju ekosistēmas veidotājs un atbalstītājs ar sava pirmā jaunuzņēmuma pieredzi vairāk kā 10 gadus atpakaļ.
S/B PRO Startup Studija ir strauji augošu tehnoloģiju uzņēmumu (start-up) attīstības platforma, piedāvājot biznesa un dibinātāju izaugsmes rīkus, informāciju un pakalpojumus.

Pasākuma programma un iepriekšēja reģistrācija LIAA tīmekļa vietnē: http://www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/seminars-pikis-nav-problema-10-maj-20...

Kontaktinformācija: 
Ventspils biznesa inkubators
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
pikis_nav_problema_afisa-001.jpg965.16 KB
Reģions filtram: