SIA “Baltic production Group” seminārs Aizkrauklē - „Valsts ieņēmumu dienesta nodokļu kontrole uzņēmumā”.

Datums: 
11. Maijs, 2018
Vieta: 
Aizkraukle Lāčplēša ielā 1 Dome sēžu zāle

Uzņēmēji tiek aicināti pieteikties dalībai SIA “Baltic production Group” rīkotajā seminārā „Valsts ieņēmumu dienesta nodokļu kontrole uzņēmumā”.

Norises laiks:2018.gada 11.maijā no plkst.10:00 – 15:00 (reģistrācija no 09:45)
Norises vieta: Aizkraukle, Lāčplēša ielā 1, Dome sēžu zāle

Semināra mērķis– iepazīstināt nodokļu maksātājus (uzņēmumu vadītājus, grāmatvežus, juristus) ar tiesībām un prasībām VID pārbaužu gadījumos, tādējādi mazinot konfliktus starp VID amatpersonām un uzņēmējiem un veicinot tiesisku vidi. Sniegt nodokļu maksātājiem lietderīgus padomus sakarā ar pārbaudēm un to veidiem, nestandarta situācijām, kā arī parprocedūrām saskaņā ar nodokļu likumdošanas prasībām; aktualitātēm,problēmām un risinājumiem.

Daži no semināra apskatāmajiem jautājumiem:
• Kā uzņēmumus izvēlas VID pārbaudēm un kā var nokļūt VID pastiprinātas uzmanības lokā?
• Nodokļu maksātāja un VID pienākumi un tiesības.Nodokļu kontroles pasākumu plānošana.
• Kādas ir Jūsu tiesības pārbaudes laikā un kā tās realizēt praktiski?
• Kādas kļūdas uzņēmēji visbiežāk pieļauj pārbaudes laikā?
• Kādos gadījumos VID var apturēt uzņēmuma darbību vai uzsākt kriminālprocesu?Kā VID kļūdas Jūs varat
• vērst sev par labu?
• Kā iespējams atcelt VID uzliktos sodus un uzrēķinus?
• Nodokļu parādu nomaksas termiņu pagarināšana.
• Kā novērst PVN auditu uzrēķinus par priekšnodokļa atskaitījumu?
• Nestandarta gadījumi!Par ko nesaka VID. Kādas nākotnes perspektīvas.
• Tiesu prakse strīdos ar VID.Dažādu situāciju no lektoru prakses apskatīšana.Tiesu lietas.
Pie katras tēmas – dažādu situāciju apskatīšana no vadītāju personīgās prakses un dalībnieku pieredzes un atbildes uz individuāliem jautājumiem. Sakarā ar biežajām izmaiņām nodokļu likumdošanā, daudzi vēlas zināt par to, kas patisībā notiek. Kā plānot savu biznesu un ar ko ir jārēķinās nākotnē.(jautājumi un atbildes).
Vadītāji:
Guntars Ivdris, diplomēts jurists, sociālo zinātņu maģistrs; pieredzējis Pārbaužu nodaļas inspektors Valsts ieņēmumu dienesta Finanšu policijas pārvaldē, Latvijas policijas akadēmijas lektors ar specializāciju finanšu likumpārkāpumos, SIA „Latvijas uzņēmumu konsultantu apvienība” valdes loceklis; patreiz: Juridiskā biroja „LEX DOMINANTE” partneris, praktizējošs juriskonsults komercdarbībā.
Raivis Bušs, diplomēts jurists; pieredzējis Pārbaužu nodaļas inspektors Valsts ieņēmumu dienesta Finanšu policijas pārvaldē, Latvijas policijas akadēmijas lektors ar specializāciju finanšu likumpārkāpumos;patreiz: juriskonsults, konsultants jautājumos, kas skar privātsektora attiecības ar valsts pārvaldes iestādēm, nodokļu konsultants, SIA „Baltic production group” valdes priekšsēdētājs, LR Ekonomikas ministrijas Mazo un vidējo komersantu un amatniecības padomes loceklis. Latvijas juristu apvienības viens no dibinātājiem.

Dalības maksa: Tikai EUR 65,00+ PVN. Konferences dalībnieki saņems Apliecinājumu par semināra noklausīšanos un noderīgus izdales materiālus, vērtīgas zināšanas, individuālas konsultācijas ar pasniedzējiem.Tāda semināra cena Rīgā ir virs 100 Euro. Visi,kas pieteiksies līdz 2018.gada 1.maijam, saņems 10Euro atlaidi. Tāds seminārs Aizkraukles novadā vienīgais. Saņem kvalitatīvas zināšanas. Seminārs var notikt, ja piesakās grupā ap 8 līdz 12 Cilvēkiem, maksimāli līdz 20.

Lai pieteiktu dalību seminārā, aizpildiet zemāk esošo pieteikumu un nosūtiet pa e-pastu: info@godasargs.lv

Pieteikumu var aizpildīt arī mājas lapā –www.godasargs.lv. Uz jautājumiem par semināra saturu atbildēs vadītājs R.Bušs t.26548842.
PIESAKIETIES LAICĪGI – vietu skaits ierobežots!
PIETEIKUMS (Pēc pieteikuma saņemšanas Jums tiks nosūtīts rēķins):
Nosaukums
PVN Reģ. Nr.
Juridiskā adrese
Dalībnieku vārdi, uzvārdi
Tālrunis, e-pasts rēķinam

Kontaktinformācija: 
Raivis Bušs, t.26548842, info@godasargs.lv
Reģions filtram: