Forums | VALSTS ATBALSTA BIZNESU Jelgavā

Datums: 
26. Septembris, 2018
Reģions: 
Vieta: 
Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde “Kultūra

ALTUM sadarbībā ar Ekonomikas ministriju, LIAA un EK pārstāvniecību Latvijā šī gada septembrī ir izveidojuši forumu ciklu "Valsts atbalsta biznesu". Noslēdzošais forums notiks 26.septembrī, kad Zemgales reģiona komersanti tiek aicināti uz forumu Jelgavā. Forumi par valsts atbalstu uzņēmējiem kļuvuši jau par ikgadēju tradīciju, sniedzot iespēju saņemt aktuālo informāciju par pieejamo un plānoto atbalstu uzņēmējdarbības attīstībai un uzņēmumu produktivitātes kāpināšanai.

Šogad forumā parādīsim šā brīža ekonomikas izaugsmes tendences Latvijā un pasaulē un plašāk stāstīsim par Attīstības finanšu institūcija Altum un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras administrētajām valsts atbalsta programmām. Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā foruma dalībniekiem sniegs ieskatu Eiropas Savienības atbalsta politikā pēc 2020. gada. Savukārt Maksātnespējas kontroles dienests informēs uzņēmējus par iespējām aizsargāt savas intereses partneru maksātnespējas procesā.

Forumā neizpaliks arī uzņēmēju veiksmes stāsti un noderīgi padomi uzņēmējdarbības attīstībā. Jelgavā forumā savā pieredzē dalīsies SIA “Kronis” vadītājs Aivars Svarenieks. Savukārt FranklinCovey Leadership prakses vadītājs Latvijā Ilmārs Vamzis klātesošos uzrunās, kā (iz)dzīvot vadītājam šodienas laikmetā, un kā panākt, lai rodas komanda, kas uzņemas atbildību par uzņēmumu un gūst gandarījumu no tā?

Foruma “Valsts atbalsta biznesu” dienas kārtība un reģistrācijas veidlapa publicēta Forums | VALSTS ATBALSTA BIZNESU Jelgavā : Finanšu institūcija ALTUM. Dalība forumos - bezmaksas.
https://www.altum.lv/lv/notikumi/forums-valsts-atbalsta-biznesu-jelgava-...

Kontaktinformācija: 
www.altum.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
14586_s3_910x500_altum.jpg215.04 KB
Reģions filtram: