Liepāja | 9. februāris - Ziemas festivāls Liepājā (tirgotāji aicināti pieteikties līdz 14. janvārim)

Datums: 
9. Februāris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Juliannas pagalms

2019. gada 9. februārī Liepājā norisināsies Ziemas festivāls, kas būs tematiski jauns pasākums. Festivāla moto ir “Māksla šķeļ ledu!”, un tas notiks visas dienas garumā no plkst. 11.00 līdz plkst. 18.00.

Svētku noskaņu veidos dažādas ielu mākslas performances, jautrību piešķirs loterijas un konkursi. Mazos pasākuma apmeklētājus izklaidēs radošās darbnīcas bērniem. Pasākumā būs arī publiskā slidotava, orientēšanās, svētku zupas gatavošana un degustācija, kā arī daudzas citas aktivitātes. Ziemas festivālā krāšņus priekšnesumus sniegs mūziķi Iveta Baumane un Roberts Pētersons, kā arī grupas “Flame “The Rolltones” un “Neon Saturdays”, apmeklētājus priecēs mājražotāju tirgus un amatnieku nometne, kur iedzīvotāji varēs iegādāties daudzveidīgu produkciju.

Festivāla galvenā norises vieta ir Juliannas pagalms, tomēr liela daļa aktivitāšu notiks arī apkārtējā teritorijā: Gypsy Camp, Brīvzemnieku un Kuģinieku ielās, kā arī nelielā daļā Promenādes.

Lai pasākuma apmeklētāji varētu iegādāties daudzveidīga sortimenta pārtikas un nepārtikas produktus, tirgotāji aicināti pieteikties mājražotāju tirgum līdz 2019. gada 14. janvārim. Aicināti pieteikties vietējie amatnieki un mājražotāji ar Latvijai raksturīgu produkciju – gaļu, zivīm, piena produktiem, kulināriju, dabas veltēm un vietējo amatnieku dažādiem darinājumiem. Svētku tirdziņā nevarēs tirgot higiēnas preces, elektrotehniku, tekstila izstrādājumus un citas rūpnieciski ražotas preces.

Pieteikuma forma tirgotājiem un papildus informācija: www.liepaja.lv/ziemas-festivals

Kontaktinformācija: 
E-pasts: ziemasfestivals2019@gmail.com, tālrunis 26374920
Reģions filtram: