Pavasara sagaidīšana Krāslavas grāfu Plateru pils kompleksā

Datums: 
6. Aprīlis, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Krāslava

Krāslavas novada dome sadarbībā ar Krāslavas novada tūrisma informācijas un kulinārā mantojuma centru rīko „Pavasara sagaidīšanas svētkus” grāfu Plāteru pils kompleksā.
6. aprīlī no plkst. 11.00 līdz 14.00 ikviens ir mīļi gaidīts pils kompleksa renovētajos staļļos (Pils iela 10), kur notiks vietējo ražotāju gardumu un darinājumu tirdziņš. Tajā varēs iegādāties dažādus našķus, ar ko cienāt savus mīļos, un amatnieku darinājumus, ar ko iepriecināt savus līdzcilvēkus, sevi pašu vai savu mājokli.
Paralēli tirdziņam Krāslavas novada tūrisma informācijas un kulinārā mantojuma centrā pasākuma „Satiec savu meistaru” ietvaros notiks radošās darbnīcas. Savās prasmēs dalīsies keramiķi Valdis un Olga Pauliņi, mācot veidot svilpavniekus, pieredzes bagātā konditore Lonija Jakovele mācīs cept cepumus, bet PII „Pīlādzītis” audzinātājas Nadežda Isakova un Ilona Eisaka izcels gaismā nepelnīti piemirstās papīra lelles.
Laipni aicināti sagaidīt pavasari Krāslavas grāfu Plāteru pils kompleksā!

Kontaktinformācija: 
Kontaktpersona: Krāslavas novada domes Attīstības nodaļas projektu koordinatore Inta Murāne, tālr. 65620033, e-pasts: inta.murane@kraslava.lv.
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
7a02d3e62b.jpg820.14 KB
Reģions filtram: