Cēsis | "Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanā" – Informatīvā diena

Datums: 
20. Septembris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
LLKC Cēsu konsultāciju birojs

SIA “Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra” Cēsu nodaļa aicina jauniešus iesaistīties Valsts Lauku tīkla pasākumā „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai.”

Pasākuma mērķis ir atbalstīt gados jaunu cilvēku uzņēmējdarbības uzsākšanu lauku teritorijās, sniedzot iespēju iegūt ar uzņēmējdarbību saistītas zināšanas, apmeklējot intensīvu mācību kursu, un iespēju iegūt naudas balvu, ko var izmantot biznesa idejas īstenošanai, piedaloties jauno uzņēmēju konkursā.

Tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 18 līdz 40 gadiem. Izglītībai un iepriekšējai darba pieredzei šajās mācībās nav nozīmes, galvenais ir vēlme mācīties. Mācību laikā, zinošu lektoru pavadībā, tiks analizētas un pilnveidotas jau esošas biznesa idejas, bet, ja tādas vēl nebūs, tā tiks ģenerēta visiem kopā. Uzņēmējdarbības pamati, tirgus analīze, mārketings un reklāma, finanšu plānošana un citas noderīgas zināšanas, kuru apgūšanas rezultāts būs gatavs idejas biznesa plāns. Mācības noslēdzot, katram jaunietim būs jāprezentē savs idejas formas apraksts, kā rezultātā dalībnieks saņems sertifikātu par programmas apgūšanu.

Pasākumu veidos vairāki posmi:
• informatīvā diena, kuras laikā tiks pārrunātas mācību tēmas un mācību norise, uzklausīti divi pieredzes stāsti, kā arī aizpildīta pieteikuma anketa mācībām;
• 5 mācību dienas;
• mācību brauciens pie veiksmīgiem uzņēmējiem;
• individuālā sadarbība;
• konkurss „Laukiem būt” ar iespēju iegūt naudas balvu savas idejas realizēšanai.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Informatīvā diena notiks 2019. gada 20. septembrī plkst. 10.00, Bērzaines ielā 5, Cēsīs.
Pieteikties līdz 2019. gada 17. septembrim pie Zanes Zirnes pa tālr. 26360434 vai rakstot e-pastu uz zane.zirne@llkc.lv

Kontaktinformācija: 
Zane Zirne, 26360434, e-pasts: zane.zirne@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_info_diena_20.09.2019.pdf161.54 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: