Liepāja, 15.-16. novembris | Latvijas amatnieku un mājražotāju tirdziņš Rožu laukumā

Datums: 
15. Novembris, 2019 līdz 16. Novembris, 2019
Reģions: 
Vieta: 
Liepājas Rožu laukums

Šogad 15. un 16. novembrī no plkst. 10:00-17:00 Liepājā Rožu laukumā norisināsies Latvijas amatnieku un mājražotāju tirgus.

Valsts svētku ieskaņā celsim godā mūsu pašu zemē saražotos lauku labumus un amatnieku meistardarbus.

Biedrība “Etno Liepāja” parūpēsies, lai svētku tirdziņā vienuviet sabrauc kupls mājražotāju un amatnieku pulks no visas Latvijas.

Aicinām Valsts svētku tirdziņam pieteikties amata meistarus no visas Latvijas – individuālos tradicionālās un mūsdienu lietišķās mākslas priekšmetu izgatavotājus, apģērbu un rotas lietu meistarus, mājražotājus ar rudens ražas veltēm. Gaidīsim gaļas, zivju, maizes, siera un to pārstrādes produktu individuālos ražotājus, biškopības produkcijas, kā arī no dabīgām izejvielām gatavotas kopjošās kosmētikas, pirts lietu un piparkūku individuālos ražotājus.

Uz Latvijas amatnieku un mājražotāju tirdziņu divu dienu garumā Rožu laukumā interesenti aicināti pieteikt savu dalību līdz 8. novembrim, aizpildot pieteikuma anketu šeit: http://ejuz.lv/ieteiktiesovembrairgum , vai rakstot uz e-pastu
tirgusrozulaukuma@gmail.com, kurā jānorāda: dalībnieka nosaukums, reģistrācijas numurs un adrese, piedāvātā sortimenta apraksts un fotogrāfijas, nepieciešamais tirdzniecības vietas lielums, datums un informācija par elektrības pieslēguma nepieciešamību.

Kontaktinformācija: 
tirgusrozulaukuma@gmail.com
Reģions filtram: