LLKC Aizkraukles birojs aicina piedalīties saimniecību apmeklējumā: "Jaunāko tehnoloģiju izmantošana lauksaimniecības produktu ražošanas procesu, tehnoloģiju pilnveidošanā un drošas pārtikas ražošanā."

Datums: 
9. Jūlijs, 2020
Vieta: 
Bērzu iela 7 Aizkraukles KB Aizkraukle Aizkraukles novads LV-5101

LLKC Aizkraukles birojs 2020.gada 9.jūlijā aicina apmeklēt "Jaunāko tehnoloģiju izmantošana lauksaimniecības produktu ražošanas procesu, tehnoloģiju pilnveidošanā un drošas pārtikas ražošanā.":

*SIA ”Tauri” - Bioloģiskā gaļas liellopu (Šarolē šķirne) audzēšanas saimniecību un bioloģisko graudu audzēšanas saimniecības attīstības iespējas un plāni, uzņēmējdarbības attīstība un darbības virzieni.
B ioloģiskā gaļas liellopu Šarolē šķirnes ganāmpulka pārvaldības pieredze. Saražotās produkcijas pievienotās vērtības radīšana – pārstrādes, fasēšanas un realizācijas pieredze. Pārstrādes ekonomisko priekšnosacījumu izvērtēšana. (https://negantigardi.lv/)

*z/s "Jāņkalni"- Jaunāko tehnoloģiju izmantošanu augļkopības saimniecībā, augļu un ogu audzēšanu, to ražošanas procesu pilnveidošanā drošas pārtikas ražošanā. (https://jankalni.lv/)

*SIA 55M – uzņēmumi, kas attīsta bioloģisko garšaugu un tēju ražošanu. Praulienas skolā, pēc rekonstrukcijas un izveidotas un iekārtotas žāvēšanas un fasēšanas līnijas. Strādā ar bioekonomikas virzienu – līdz min samazināti atlikum produkti. Uzņēmumu attīstībā piesaistīti ES līdzfinansējumu. (http://marites.biz/)

*SIA Burkānciems- saimnieki Ruta un Stefans. Salīdzinoši nesen, iegūstot ES līdzfinansējumu tehnoloģisko iekārtu iegādei, uzsākuši nodarboties ar īpaša nišas produkta ražošanu. Tie ir produkti no kazu piena. Iegūto pienu pārstrādā sierā un pārdod tiešajā tirdzniecībā. Apmeklējuma mērķis iepazīties ar siera gatavošanas ciklu un tehnoloģiju.
(https://burkanciems.lv/lv/tag/burkanciems-lv/)

Līdzmaksājums: 24.20 EUR (tai skaitā PVN)- iekļautas transporta, ēdināšanas un saimniecību apmeklējumu izmaksas
IEPRIEKŠĒJA PIETEIKŠANĀS OBLIGĀTA!

Informācija un pieteikšanās:
madara.vevere@llkc.lv, tālr. 22431941

Kontaktinformācija: 
Madara Vēvere, tālr. 22431941; madara.vevere@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
pasakuma_programma.pdf192.43 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: