Seminārs “Iespējas un riski profesionāļu skatījumā, uzsākot un attīstot saimniekošanu biškopības nozarē”

Datums: 
14. Oktobris, 2021
Reģions: 
Vieta: 
Augšdaugavas novada Maļinovas pagasta SIA “Latvija BIO” un Ambeļu pagasta saimniecībā “Zemes kamenes”.

Seminārs “Iespējas un riski profesionāļu skatījumā, uzsākot un
attīstot saimniekošanu biškopības nozarē”
Biedrība “Latvijas Zemnieku federācija” sadarbībā ar “Latvijas Biškopības biedrību” un “Daugavpils Lauksaimnieku apvienību” aicina interesentus uz sadarbības semināru “Iespējas un riski profesionāļu skatījumā, uzsākot un attīstot saimniekošanu biškopības nozarē”, kas norisināsies š.g. 14.oktobrī Augšdaugavas novada Maļinovas pagasta SIA “Latvija BIO” un Ambeļu pagasta saimniecībā “Zemes kamenes”. Pasākuma sākums plkst. 10.00. Semināra dalībnieku mērķauditorija – mazie lauksaimnieki un iesācēji biškopība nozarē.
Semināra pirmajā daļā, apmeklējot SIA “Latvija BIO”, izzināsim lieljaudas bioloģiskā medus ražošanas ciklu “no stropa līdz burciņai”, kā arī tirgus un nākotnes tendences. Savukārt semināra otro daļu “Zemes kamenēs” atklās LZF Valdes priekšsēdētāja Agita Hauka, iepazīstinot ar aktualitātēm par Latvijas LAUKU ATTĪSTĪBAS PROGRAMMAS (LAP) 2023-2027 izstrādes gaitu, bet turpinās biškopības speciālists Guntars Melnis, daloties pieredzē un zināšanās par savu biškopības produktu ražošanu un realizācijas iespējām, to daudzpusīgo pielietojumu, apiterapiju un elektronisko rokasgrāmatu “Bites-Medus-Cilvēki”.
SEMINĀRA PROGRAMMA
Semināra dalībniekiem jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka persona ir pabeigusi pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojusi Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejupielādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv.
Dalībai seminārā aicinām pieteikties līdz 12.oktobrim, reģistrējoties šeit: https://forms.gle/Zd8QsNHKkSLEy4tc9
vai zvanot pa tālruni +371 26536985, vai rakstot uz e-pastu info@lzf.lv.
Dalībnieku skaits ierobežots.
Informējam, ka pasākuma laikā tiks fotografēts, un šie materiāli var tikt izmantoti publicitātes nolūkos.

Kontaktinformācija: 
tālrunis +371 26536985, e-pasts: info@lzf.lv
Pielikums: 
Reģions filtram: