Jauniešu mācības | SALDUS | 15.10.

Datums: 
15. Oktobris, 2021
Reģions: 
Vieta: 
Tiešsaistes platforma ZOOM

Radi vai attīsti uzņēmējdarbības ideju, piesakoties jauniešu mācībām!

Ja esi jaunietis vecumā no 18-40 gadiem, un vēlies papildināt savas zināšanas uzņēmējdarbības pamatos, tad šīs mācības ir domātas Tev. Mācības ir BEZMAKSAS (finansē Valsts Lauku tīkls), un tās sastāv no info dienas, kas apvienota ar pieredzes apmaiņas braucienu un 5 mācību dienām (neklātienē). Mācību laikā Jums būs iespēja izstrādāt biznesa plānu un startēt konkursā “Laukiem būt!”.

Būsiet mīļi gaidīti mācību un konkursa informatīvajā dienā, kas būs apvienota ar pieredzes apmaiņas braucienu pie tiem jauniešiem, kas iepriekšējos gados ir piedalījušies šajās mācībās, un šobrīd veiksmīgi vada savu uzņēmējdarbību.

Tiksimies 15.oktobrī, platformā ZOOM!
INFORMATĪVĀ DIENA UN MĀCĪBAS NOTIKS ATTĀLINĀTI! :)

Ja Tevi šis interesē - piesakies zvanot vai rakstot! Ja zini vēl kādu, kam varētu šīs mācības interesēt - padod ziņu! Kā arī variet nākt pārī, un pārstāvēt vienu ideju kopā! :)

Pieteikšanās: https://ej.uz/e9r8

Sīkāka informācija un pieteikšanās (līdz 14.10.) informatīvajai dienai pa tālruni: 25494380 vai e-pastā: signe.bumbiere@inbox.lv

Aktuālākā informācija par LLLKC Saldus konsultāciju biroja aktivitātēm visātrāk pieejama portālā facebook.com, meklējot "LLKC Saldus konsultāciju birojs". Seko mums facebook.com un esi informēts!

Uz tikšanos!

Kontaktinformācija: 
25494380 vai e-pastā: signe.bumbiere@llkc.lv
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: