Tiešsaiste | "Laukiem būt!" 4. mācību diena

Datums: 
12. Novembris, 2021

Mācību jauniešiem, jaunajiem uzņēmējiem un jaunienācējiem laukos “Laukiem būt!” 4. mācību diena. Mācību dienas tēmas - zīmolvedība, prezentēšanas prasmes, “pitch” veidošana un treniņš. Organizē LLKC Lauku attīstības nodaļa.

Tiešsaistes nodarbība ZOOM platformā* š.g. 12. novembrī laikā no plkst. 10.00 līdz 15.30.
Nodarbībā:
• Zīmolvede, zīmolu stratēģe, Sieviešu kopstrādes grupas izveidotāja (vairāk nekā 1900 biedru), podkāsta "Bizness ir radošs" veidotāja Diāna Ņikitina vadīs praktisko meistarklasi zīmolvedībā “DIY zīmola izveide”, kuras laikā soli pa solim tiks parādīts zīmola veidošanas process. Divu stundu laikā mācību dalībnieku acu priekšā no nulles taps zīmols, kas ir gatavs startēt publiski. Pēc meistarklases dalībniekiem būs instrumenti un iedvesma šo procesu atkārtot, pielāgojot savam zīmolam.
• Biznesa un sociālo ideju un kopienu attīstītāja Latvijā un ārpus tās jau 22 gadus Inese Šubēvica dalībniekus iepazīstinās ar prezentēšanas prasmēm. Kā sagatavoties prezentēšanai? Kā panākt, ka cilvēks Tevi atceras? Kādas dažādās tehnikas var izmantot prezentēšanas laikā? Kā parvarēt uztraukumu? Šī ir tikai daļa no jautājumiem, uz kuriem noteikti tiks gūtas atbildes nodarbības laikā, kā arī teorētisks un praktisks ieskats “Pitch” veidošanā.
Nāc un uzzini!

Pieteikšanās pasākumam birojos visā Latvijā. Plašāka informācija un biroju kontaktpersonu informācija pieejama Lauku tīklā.

*Piekļuves saiti dalībai nodarbībā dalībniekiem izsūtīs biroja atbildīgā persona ne vēlāk kā dienu pirms nodarbības.

Pasākums tiek īstenots Valsts Lauku tīkla aktivitātes “Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai” ietvaros.

Kontaktinformācija: 
laukiembut@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_12.11.2021.pdf233.63 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: