Tiešsaiste | "Laukiem būt!" 5. mācību diena

Datums: 
17. Novembris, 2021

Mācību jauniešiem, jaunajiem uzņēmējiem un jaunienācējiem laukos “Laukiem būt!” 5. mācību diena. Mācību dienas tēmas - sava mērķa klienta (mērķauditorijas) noteikšana, savu unikālo priekšrocību atrašana un izcelšana konkurences apstākļos, konkurentu un sadarbības partneru apzināšana, būtiskāko risku noteikšana, izvērtēšana, paredzēšana un sevis aizsargāšana, kā arī mārketinga būtība, reklāmas loma mārketinga procesā un mūsdienās ieteicamākie mārketinga veidi. Organizē LLKC Lauku attīstības nodaļa.

Tiešsaistes nodarbība ZOOM platformā* š.g. 17. novembrī laikā no plkst. 10.00 līdz 17.00.
Nodarbībā:
• Projektu pilna cikla vadības eksperte, sociālo un biznesa projektu vadītāja, HANDMADE LATGOLA koncepta (sadarbības platforma, kurā šobrīd sadarbojas 29 Latgales amatnieki un mazie ražotāji) izstrādātāja un attīstītāja Marika Rudzīte-Griķe iepazīstinās ar būtiskiem tirgus analīzes un mārketinga sfēras jautājumiem, kuriem jāpievērš uzmanība jebkura jauna biznesa uzsākšanā un attīstībā. Lielākā daļa informācijas, zināšanu un prasmju, ko Marika sniegs, būs nevis teorētiska, bet balstīta viņas praktiskajā pieredzē - viņa darbojas kā pašnodarbināta persona, ir bijis savs SIA ražošanas jomā, kā arī pieder personīgā franšīze globālā kompānijā ar 20 gadu pieredzi. Nodarbībā viņa uzsvērs lietas, kas būtiskas mārketingā un tirgus analīzē jebkura izmēra uzņēmumam, lai gūtu panākumus jebkuras jomas biznesā.
Nāc un uzzini!

Pieteikšanās pasākumam birojos visā Latvijā. Plašāka informācija un biroju kontaktpersonu informācija pieejama Lauku tīklā.

*Piekļuves saiti dalībai nodarbībā dalībniekiem izsūtīs biroja atbildīgā persona ne vēlāk kā dienu pirms nodarbības.

Pasākums tiek īstenots Valsts Lauku tīkla aktivitātes “Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai” ietvaros.

Kontaktinformācija: 
laukiembut@llkc.lv
Pielikums: 
PielikumsIzmērs
programma_17.11.2021.pdf233.32 KB
Kategorija: 
Lauku tīkls
Reģions filtram: